۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۳۹
کد خبرنگار: 2469
کد خبر: 84863115
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

بومی‌سازی خدمات پیشرفته آنالیز تغییر شکل سازه در صنعت نفت و گاز

تهران- ایرنا- یک شرکت دانش بنیان با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی موفق به بومی‌سازی خدمات آنالیز مودال و تغییر شکل سازه برای کاهش ارتعاشات سازه های ثابت و دوار در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی شد.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، میلاد علیدادی مدیرعامل شرکت ارتعاشات نوآوران پایش درباره خدمات دانش‌بنیانی گفت: خدمات ما از جنس دانش‌بنیان است و خدمات خیلی خاص را در زمینه آنالیز مودال و تغییر شکل سازه به صنایع نفت و گاز و پتروشیمی ارایه می‌دهیم.

وی درباره خدمات کاهش ارتعاشات سازه که از سوی این شرکت تولید و روانه بازار شده است، گفت: این محصول خدماتی است که بدون نیاز به مدل‌سازی و با پردازش تصویر می‌تواند سازه‌ها و ماشین‌های تحت بارهای دینامیکی را آنالیز حرکتی کرده و پس از بررسی رفتار واقعی سازه و ماشین با توجه به درک صحیح از حرکت آن نسبت به ارایه طرح تقویتی و اصلاح ساختاری سازه اقدام کند.  

به گفته این فناور، آنالیز مودال در طراحی و بهینه‌سازی سیستم‌های دینامیکی سازه مانند استراکچر تجهیزات دوار و ثابت، هواپیما، پل‌های کابلی، صنایع خودروسازی، ساخت توربین‌ها و... به‌کار می‌رود. در صنایع گوناگون مانند نفت و گاز، فولاد، سیمان و ... بسیاری از تجهیزات با گذشت زمان بر اثر بارهای خستگی دچار پدیده رزونانس می‌شوند که با تحلیل آنالیز مودال و تغییر شکل سازه می‌توان این مشکلات را رفع کرد و هزینه‌های تعمیرات و نگهداری را در صنایع به طور قابل توجهی کاهش داد.  

وی بیان کرد: خدماتی که ارایه می‌دهیم رقیب خارجی دارد؛ تا پیش از این شرکت‌های خارجی و به خصوص آلمانی‌ها در ایران فعالیت می‌کردند و خدماتی از جنس خدمات شرکت ما را در برخی فازهای عسلویه، ماهشهر ارایه می‌دادند. همچنین شرکت توتال نیز در فازهایی که در عسلویه ساخته بود این خدمات را در قالب پشتیبانی و خدمات پس از فروش انجام می‌داد که به علت گرانی ارز، این خدمات را با پنج برابر هزینه‌ای که یک شرکت داخلی مثل ما انجام می‌دهد به ثمر می‌رساندند.

علیدادی خاطرنشان کرد: با حمایت‌های صندوق نوآوری استقبال برخی از کارفرمایان از محصولات و خدمات شرکت ارتعاشات نوآوران پایش بیشتر شده است. همچنین این شرکت اقدام به برگزاری کارگاه‌های آموزشی در تهران و محل کارفرما کرده و کارگاه‌های آموزشی در زمینه تعمیرات و نگهداری با استاندارد بین‌المللی با مجوز شرکت ملی نفت برگزار می‌کند و تاکنون بیش از ۱۴۰۰ نفر در صنایع نفت گاز پالایش پتروشیمی را آموزش داده‌اند.

مدیرعامل شرکت ارتعاشات نوآوران پایش افزود: این پروژه را در مناطق بسیاری به انجام می‌رسانیم، از جمله خدمات انتقال گاز تهران و تبریز که به دست شرکت ما انجام می‌شود و از این کار استقبال شده است. مسابقه تلویزیونی کارویا که از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد نیز باعث شد بسیاری از کارفرمایان هدفمندتر فعالیت کرده و بیشتر با شرکت ما وارد مذاکره شوند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان ارتعاشات نوآوران پایش ادامه داد: اگرچه با تصویب قانون تولید جهش دانش‌بنیان و حمایت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی، کارفرمایان و صنایع بیشتری شرکت‌های داخلی را باور کرده‌اند، اما هنوز برخی کارفرمایان مختارند که با شرکت‌های خارجی مذاکره کنند و آن‌ها را ترجیح می‌دهند.  

به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، وی افزود: کاری که انجام می‌دهیم یک کار پیشرفته خدماتی است و در این میان نیروی انسانی مهم‌ترین نقش را ایفا می‌کند. نیروی انسانی که در شرکت خارجی است قطعا حقوق بالاتری را می‌طلبد و این در حالی است که کیفیت کاری که آن‌ها انجام می‌دهند با کار ما یکسان است و از نظر فناوری نیز همه دستگاه‌هایی را که در دنیا استفاده می‌شود، ما نیز استفاده می‌کنیم.

علیدادی اظهار داشت: در نهایت نتیجه کار ما این است که ارتعاشات سازه پایین بیاید و تقویت آن صورت گیرد. هم شرکت این کار را می‌کند و هم شرکت‌های خارجی، در نتیجه خروجی کارها یکسان است.

وی درباره تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی، بیان کرد: برای توسعه خدمات خود نیاز به خرید برخی دستگاه‌ها داشتیم و با تسهیلاتی که از صندوق نوآوری دریافت کردیم، توانستیم آن‌ها را به راحتی بخریم و خود را تجهیز کنیم. حمایت صندوق از شرکت بسیار  موثر بود و با تسهیلاتی که در اختیار ما گذاشت کمک بزرگی به ما و سایر شرکت های دانش بنیان شده است.  

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha