به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد طاهری روز سه شنبه در نشست خبری مشترک مدیران صنایع آب و برق استان سمنان با اصحاب رسانه ابراز داشت: از مجموع ۹۶ طرح آب و فاضلاب آماده افتتاح در استان سمنان ۱۴ طرح مربوط به شهرستان سمنان، ۱۹ طرح مربوط به شاهرود، ۱۱ طرح مربوط به دامغان، ۹ طرح مربوط به گرمسار، ۱۶ طرح مربوط به مهدیشهر، هفت طرح مربوط به سرخه، ۱۳ طرح مربوط به میامی و هفت طرح مربوط به آرادان است.
وی ادامه داد: اجرای اصلاح شبکه آب به میزان هشت هزار و ۲۵۰متر و توسعه شبکه توزیع آب به میزان ۱۱ هزار و ۶۵۰ متر از جمله طرح های شرکت آب و فاضلاب استان سمنان در هفته دولت سال ۱۴۰۱ است.
طاهری افزود: حفر و تجهیز ۲۱ حلقه چاه، اجرای توسعه شبکه جمعآوری فاضلاب به طول ۱۸ هزار و ۸۰۰ متر، احداث هفت ایستگاه پمپاژ آب و احداث مخازن ذخیره آب آشامیدنی به حجم ۲ هزار مترمکعب از دیگر طرحهای های قابل افتتاح شرکت آب و فاضلاب استان سمنان در هفته دولت است.
طاهری ادامه داد: نصب چهار هزار و ۱۵۰ فقره انشعاب فاضلاب، نصب سه هزار و ۸۱۵ فقره انشعاب آب آشامیدنی و تعویض سه هزار و ۶۵ دستگاه کنتورهای ناسالم به مناسبت هفته دولت امسال اجرا است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان گفت: ۱۰ طرح با اعتباری بالغ بر ۴۰۶ میلیارد ریال در هفته دولت ۱۴۰۱ در حوزه آب و فاضلاب استان سمنان کلنگزنی میشود.
طاهری ابراز داشت: آغاز عملیات اجرایی حفر هشت حلقه چاه از اعتبارات محرومیتزدایی با اعتبار ۱۲۰ میلیارد ریال، آغاز عملیات اجرایی احداث خط انتقال به طول ۱۶ هزار متر با اعتبار ۱۹۳ میلیارد ریال در هفته دولت ۱۴۰۱ در استان سمنان برامهریزی شده است.
وی خاطرنشان کرد: هفته دولت امسال عملیات اجرایی آب و فاضلاب استان سمنان شامل سه طرح در سمنان، سه طرح در شاهرود، و چهار طرح در میامی آغاز میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان تصریح کرد: ۵۴ طرح این شرکت در سفر رئیس جمهور به استان سمنان مصوب شد و تا کنون هشت طرح با اعتبار ۳۵۰ میلیارد ریال با پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۰ درصد در دست احرا است و تا پایان شهریور به بهرهبرداری میرسد.
طاهری اظهارداشت: طرح های آبرسانی و محرومیت زدایی به وسیله بسیج سازندگی استان در سال جاری برای ۵۲ روستا با اعتبار ٧٢.۵ میلیاردتومان در دست اجرا است.
وی یادآور شد: سمنان جزو سه استان اول کشور در زمینه طرح های محرومیت زدایی روستا ها و رفع مشکلات مربوط به تامین آب و اصلاح شبکههای آبرسانی است و اعتبار طرح های محرومیت زدایی در ۲۴۶ روستا در انتظار تصویب است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان اضافه کرد: از مجموع آب های استحصالی در استان سمنان هشت درصد برای آشامیدنی استفاده می شود و در چهارماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته در مصرف نسبت به سال گذشته ۲.۵ درصد کاهش مصرف در بخش شهری و روستایی ثبت شده است.
طاهری با اشاره به آبرسانی سیار به ۵۲ روستای استان سمنان در سال گذشته یادآورشد: هرساله ۳۰ درصد از آبرسانی سیار به روستاها با انجام عملیات آبرسانی کاهش می یابد.
نظر شما