به گزارش ایرنا، علیرضا زاکانی شهردار تهران نیز روز چهارشنبه در دیدار مدیریت شهری پایتخت با اعضای دیوان عدالت اداری با اشاره به آرای صادره در رابطه با صدور پروانه ها گفت: گاهی اوقات مقررات مربوط به صدور پروانه منجر به محدودیتهایی میشود که ضوابط مانع شهرداری میشوند.
وی با اشاره به آرای ماده ۱۰۰ ادامه داد: بخش عمدهای از این آرا را نمیتوان اجرا کرد و اعاده دادرسی این امکان را ایجاد میکند که فرصتهای جدیدی برای شهر خلق کنیم.
شهردار تهران درباره شکایت نایب که از آرای کمیسیون باغات انجام می شود، افزود: گاهی نقض رأی توأم با یک الزام است و اعضای کمیسیون ماده ۷ با دقت بسیار این آرا را بررسی میکنند اما متأسفانه با وجود اینکه به دنبال ترویج فضای سبز هستیم مردم اشتیاقی به اجرای این کار ندارند.
زاکانی با بیان اینکه برای باغهای تهران باید فکری جدی کرد، گفت: به شدت به دنبال کاشت درخت و افزایش فضای سبز هستیم و به همین دلیل سال گذشته ۱۲۵۰ هکتار فضای سبز اضافه و چند بوستان نیز افتتاح شد.
وی با اشاره به لغو مصوبات شورای شهر گفت: شورای شهر مصوبهای در رابطه با پارکینگها داشت که در بستر آن میتوانستیم تا شعاع ۳۰۰ متر پارکینگ ایجاد کنیم اما لغو این مصوبه مشکلاتی ایجاد میکند.
زاکانی اظهارداشت: باید در رابطه با مصوبات دقت بیشتری داشت تا مردم نفع بیشتری ببرند.
شهردار تهران با اشاره به وجود مشکلات در شهر تهران و اینکه بسیاری از مشکلات متعلق به گذشته است، عنوان کرد: میراث دار مشکلات گذشته هستیم و مشکلات گذشته نباید گریبانگیر ما شود.
زاکانی تاکید کرد: اصل تشکیل این جلسه بسیار خوب است و امیدوارم رویه دیوان عدالت اداری منجر به این شود تا همکاریها بیشتر باشد.
ساختمان های ناایمن میراث شوم گذشته
در حاشیه دیدار شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر تهران با رئیس دیوان عدالت اداری، از علیرضا زاکانی شهردار تهران در خصوص موضوع ساختمان های ناایمن نیز پرسشی مطرح شد.
وی با بیان اینکه ساختمان های ناایمن در شهر تهران میراث شومی است که از گذشته مانده و آنچه تهدید می شود خود شهروندان هستند .
زاکانی با اشاره به پلمب ساختمان آزاد گفت: این ساختمان به عنوان نمونه یک ساختمانی که اشکالات متعدد بود مورد توجه قرار گرفته و پلمب شد.
شهردار تهران با بیان اینکه مواجهه شهرداری موجب شد که کسبه بیکار شوند افزود: اگر امکان دیگری وجود داشته باشد و خود صاحبان کسب و کار بخواهند برای ایمنسازی پیش قدم شوند، پیگیری میکنیم.
زاکانی با بیان اینکه دغدغه ما صیانت از شهروندان است و کسبه هم شهروندان شهر محسوب میشوند افزود: این پاساژ هم برای خود کسبه و هم مراجعان خطرناک بود و برای همین به وظایف خود عمل کردیم.
وی تاکید کرد : استحکام بخشی ساختمان را بررسی میکنیم و اگر خودشان هم پیش قدم شوند، انجام می شود.
شهردار تهران همچنین با اشاره به برنامه افتتاحیهها در روزهای شنبه پنجم شهریور گفت: شنبه هفته آینده بال غربی بزرگراه یادگار امام را که چند هزار میلیاردی است و تجهیز شده و با همکاری وزارت دفاع افتتاح خواهد کرد.
زاکانی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا با توجه به یک ساله شدن مدیریت شهری، مدیران شهرداری و شهرداری های مناطق تغییر می کنند، گفت: «صبر کنید، صبر».
ایجاد دادگاه خاص برای رسیدگی به پرونده های مدیریتی شهری
پرویز سروری عضو شورای اسلامی شهر تهران و رئیس شورای عالی استانها نیز در این دیدار اظهار داشت: اگر در مورد موضوعاتی که برای مدیریت شهری پیامد سنگینی دارد، به شعبه خاصی برسیم که موضوعات این چنین در آن شعبه خاص بررسی شود، منجر اصلاح رویه مدیرتی شهری و اشراف کامل و توجه قضات نسبت به معضلات مدیریت شهری می شود.
وی گفت: اکنونشورای شهر رایی را صادر کرده که موجب شکایت از همه ۲۱ نفر اعضای شورا شده است و اعضای شورای اسلامی شهر هم باید قانون را رعایت کنند و هم باید در دادگاهها بچرخند.
عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه باید در خصوص برخی موارد و آرا در شهرهای کوچکتر نیز چاره اندیشی شود، گفت: شهرهای کوچک امکان استفاده از وکلای مبرز را ندارند و چون نمی توانند خوب دفاع کنند، احکامی صادر می شود که به کلان شهرها تسری پیدا کرده وکلان شهرها را نیز دچار مشکل می کند.
شهرداری تهران ۲۵ پرونده قضایی دارد
مهدی اقراریان در این دیدار با بیان اینکه مردم، شورای شهر و شهرداری یک منظومه یکپارچه هستند و تفکیکی وجود ندارد، گفت: در این فضا شاهد شکل گیری هزاران پرونده قضائی هستیم و شهرداری تهران تنها داری ۲۵ هزار پرونده قضایی است.
وی ادامه داد: شکل گیری و افزایش پرونده های قضائی منجر به شکل گیری بدبینی ها در جامعه شده است.
اقراریان با بیان اینکه امروز نیازمند رویکردی با نگاه شهید لاجوردی هستیم، گفت: نیازمند نگاه دلسوزانه برای حل مشکلات مردم و حتی کسانی که علیه نظام اقدام کرده اند، هستیم.
عضو شورای اسلامی شهر تهران، گفت و گو را یکی از حلقه های مفقوده کشور دانست و افزود: امروز باید تالار گفتگوی شهر شکل بگیرد و اجزای زنجیره حکمرانی با هم به گفتگو بپردازند.
تکلیف قانونی حفظ درختان مجموعههای دولتی و غیردولتی
مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران نیز در این دیدار با بیان اینکه طولانی بودن زمان رسیدگی به برخی پروندهها و زمان بر بودن آنها آفتهایی برای شهرداری تهران است گفت: ممکن است این پرونده ها مربوط به برخی ساختمان های ناایمن یا مربوط به پرونده ساخت و سازی که به منظر شهری آسیب میرساند باشد که رسیدگی به آنها نیازمند توجه ویژه است.
وی ادامه داد: در برخی موارد نیز برای برخی پروندهها حکم موقت صادر میشود که خطراتی را برای عامه مردم ایجاد می کند.
پیرهادی با بیان اینکه از دستگاههای دولتی و عمومی توقع بیشتری برای حفظ و گسترش فضای سبز داریم افزود: برای مثال خشک شدن درختان در برخی نهادها، در سالهای گذشته ایجاد شده اما این دوره مدیریت شهری بر حفظ درختان حساسیت ویژهای دارد.
رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: در مجموعه باشگاه انقلاب، دادگاه رأی به عمدی نبودن خشک شدن درختان دارد اما موضوع ما عمدی یا غیر عمدی بودن آن نیست بلکه حفظ درختان وظیفه مجموعهها و نهادها است.
عضو شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: همه مجموعه های نظامی، انتظامی و نهادهای دولتی و غیر دولتی موظف به حفظ درختان هستند.
نظر شما