به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار سرتیپ پاسدار «سید کمال هادیان فر» روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از پایانه مرز رسمی خسروی در قصرشیرین افزود: همکاران ما در بخش های مختلف انتظامی و به خصوص راه و راهور تمهیدات لازم را از مدت ها پیش برای سفر زائران اربعین اندیشیده اند.
وی اظهار داشت: طبق پیش بینی های صورت گرفته در مراسم اربعین امسال جمعیتی بین سه میلیون و ۵۰۰ هزار تا ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر شرکت خواهند کرد و تجربه سال های قبل نشان داده بیش از ۹۶ درصد آن ها از طریق مرزهای زمینی عازم عتبات عالیات می شوند.
سردار هادیان فر همچنین با بیان اینکه بیش از ۶۵ درصد زائران اربعین با خودروهای شخصی به مرزهای ۴ گانه مهران، شلمچه، چذابه و خسروی مراجعه کنند، افزود: هشت هزار دستگاه اتوبوس نیز از طریق سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای مهیا و کار انتقال زائران را به مرزهای یاد شده برعهده خواهند داشت.
رئیس پلیس راهور فراجا طول مسیرهای تردد زائران اربعین را یک هزار و ۶۰۰ کیلومتر عنوان کرد و گفت: ۶۴۰ کیلومتر آن در استان کرمانشاه قرار دارد و اقدامات لازم برای مدیریت بار ترافیکی این مسیر اندیشیده شده و همکاران ما در این استان آماده خدمات رسانی به عموم زائران هستند.
وی با اشاره به پیشبینی افزایش سفر زائران اربعین، گفت: همین موضوع نگرانی افزایش سوانح رانندگی را نیز ایجاد می کند که امیدوارم با همکاری خود زائران و ناوگان حمل و نقل عمومی شاهد به حداقل رسیدن تصادفات باشیم و هیچ کدام از هموطنانمان جان خود را از دست ندهند.
سردار هادیان فر در پایان با اشاره به فراهم بودن زیرساخت های لازم در داخل کشور برای تامین امنیت زائران و مدیریت سفر آن ها، ابراز امیدواری کرد با همکاری دولت عراق، عاشقان حضرت امام حسین (ع) سفر خوبی داشته باشند و به سلامت در مراسم معنوی پیاده روی اربعین شرکت کرده و به شهر و دیار خود بازگردند.
به گزارش ایرنا؛ قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد که دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.
در این شهرستان ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا درجه سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و ۲۰۰ تخت از اوایل دهه ۸۰ ساخته شده تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق، یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشند، این مهم با هدف رونق بخشیدن به شهر و بهره مندی مردم قصرشیرین از مزایای تردد زوار صورت می گرفت.
خسروی یکی از مرزهای مهم و با موقعیت راهبردی کشورمان است که این مرز بین المللی قدیمیترین مرز رسمی کشورمان با عراق برای تردد زائران عتبات عالیات است که در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است.
مرز رسمی خسروی - منذریه مسیر اصلی جاده کشورمان به سوی بغداد پایتخت کشور عراق است که این جاده در ادامه به کشور سوریه متصل شده و در نهایت به بندر حلب در ساحل دریای مدیترانه متصل میشود.
مرز خسروی نزدیکترین نقطه ایران به کربلاست؛ این مرز تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، کاظمین ۲۰۳، کربلا ۳۰۰، سامرا ۳۲۶ و نجف ۳۸۰ کیلومتر فاصله دارد. خسروی در ۲۰ کیلومتری شهر قصرشیرین در غرب کرمانشاه قرار دارد.
زائرانی که مرز خسروی را برای ورود به عراق انتخاب می کنند پس از عبور از شهرهای دیالی و بغداد به کاظمین سپس کربلا و نجف می رسند.
نظر شما