محمدباقر باقرپور روز چهارشنبه به خبرنگاران اظهار داشت: در این زمینه بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز و خط انتقال مورد نیاز است.
فرماندار بجنورد افزود: تاکنون در این منطقه هشت حلقه چاه آهکی با عمق بیش از ۲۷۰ متر حفر شده است.
وی با اشاره به اینکه آب های آهکی و کارستی از منابع آب ارزشمند است، افزود: با بهرهبرداری از منابع این چاه ها شهروندان از آب با کیفیت بالا برخوردار می شوند و منابع آبی در مواقع بحران تامین میشود.
باقرپور گفت: اکنون بخش قابل توجهی از آب آشامیدن مورد نیاز مردم بجنورد از سد شیرین دره در شهرستان مانه و سملقان تامین می شود که اکنون حجم مفید این دریاچه کاهش یافته است از این رو تامین آب پایدار باید از منابع زیرزمینی انجام شود.
فرماندار شهرستان بجنورد گفت: امید می رود اعتبار مورد نیاز برای تجهیز و انتقال از منابع اعتبارات ملی تامین شود.
به گزارش ایرنا شهروندان بجنورد خواستار جاری شدن آب چاه های آهکی در شمال شرق بجنورد در مدار مصرف این شهر هستند و از مصرف آن در صنعت گلایه دارند.
آب چاه های آهکی در شمال شرق بجنورد، سال های سال در صنعت پتروشیمی به مصرف رسیده این درحالی است که منابع آب بجنورد نیازمند ارتقای کیفیت است.
منابع آب آهکی، منابع ارزشمند، استراتژیک و پراهمیت هستند و برخی ارزش آن را با نفت برابر می دانند و شرکت پتروشیمی خراسان در حالی از چاه های ارزشمند منابع آب کارستی (آهکی) برداشت می کند که ظرفیت بسیار خوب و مناسب برای مصرف پساب در بجنورد، مرکز خراسان شمالی وجود دارد.
مردم این استان از اینکه این منابع آب در اختیار شهروندان قرار نگرفته و در مدار مصرف آشامیدن جاری نشده گلایه مند هستند و برخی صاحب نظران، مصرف این منابع آب در صنعت را کفران نعمت می دانند.
بخش زیادی از آب آشامیدن مورد نیاز شهروندان بجنورد، مرکز استان از سد شیرین دره تامین می شود و مسئولان می گویند این منبع آبی، وابسته به بارندگی ها و وضعیت آب های سطحی است و به همین علت باید به فکر منابع پایدار آبی در این شهر بود.
نظر شما