مراسم تدفین سایه به رویداد فرهنگی کم نظیری در گیلان بدل شد

رشت - ایرنا - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان گفت: استقبال بسیار خوب اهالی فرهنگ و ادب و اقشار مختلف مردم باعث شد تا مراسم تدفین مرحوم ابتهاج به یک رویداد فرهنگی کم‌نظیر تبدیل شود.

رضا ثقتی روز شنبه در مراسم خاکسپاری مرحوم امیرهوشنگ ابتهاج در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این رویداد فرهنگی در کتاب قطور فرهنگ و ادب گیلان و شهرستان رشت ثبت و ضبط شد و مرحوم ابتهاج شاعر پرآوزاه ایران نیز سرانجام در زادگاهش شهرستان رشت در آرامگاه ابدی آرام گرفت.

وی گفت: پس از درگذشت این شاعر پرآوزاه گیلانی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به نمایندگی از دولت پیامی را به خانواده ایشان با عنوان آمادگی دولت جهت انتقال پیکر مرحوم ابتهاج به ایران ارسال کرد که مورد موافقت خانواده این شاعر بزرگ قرار گرفت.

وی افزود: با توجه به اینکه مرحوم ابتهاج گیلانی است ما نیز به نمایندگی از مسئولان ارشد این استان به خانواده وی اعلام کردیم که آماده خاکسپاری پیکر مرحوم ابتهاج در رشت هستیم که خوشبختانه خانواده این شاعر بزرگ نیز با این خواسته ما موافقت کردند.

وی ادامه داد: پس از موافقت خانواده مرحوم ابتهاج مبنی به خاکسپاری پیکر آن مرحوم در زادگاهش، کار انتقال این شاعر گرانقدر به ایران انجام و روز چهارشنبه هفته گذشته وارد کشور شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان بیان کرد: پس از انتقال پیکر مرحوم ابتهاج به ایران، روز گذشته مراسمی با حضور اهالی فرهنگ و ادب ایران در تهران برپا شد و امروز نشنبه پنجم شهریور ماه نیز، پیکر آن مرحوم به استان گیلان اتنقال یافت و با توجه به پیشنهاد خانواده وی ، پیکر آن مرحوم در پارک محتشم رشت به خاک سپرده شد.

ثقتی خاطرنشان کرد: از مردم فرهنگ دوست گیلان به خصوص مردم رشت نیز تشکر و قدردانی می کنیم که در یک فضای آبرومند و با نظم ما را همراهی کردند و البته مدیران ارشد گیلان و مسئولان شهرستان رشت نیز در این مراسم به طور کامل همراه ما بودند.

مرحوم امیرهوشنگ ابتهاج اواخر تیر ماه امسال به دلیل نارسایی کلیوی در بیمارستانی در شهر کلن آلمان بستری و تحت درمان قرار داشت و در روز ۱۹ مرداد ماه در سن ۹۴ سالگی در همان شهر درگذشت و روز شنبه پنجم شهریور در زادگاهش شهرستان رشت به خاک سپرده شد.

این شاعر و پژوهشگر ایرانی متخلص به «سایه» ششم اسفند ۱۳۰۶ در رشت به دنیا آمد، نخستین اثرش به نام نخستین نغمه‌ها را سال ۱۳۲۵ منتشر کرد و از آثار دیگر او می‌توان به تصنیف سپیده (ایران ای سرای امید) اشاره کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha