به گزارش خبرنگار ایرنا، «ظاهر پورمجاهد» روز یکشنبه در جلسه ستاد هماهنگی طرح توسعه اکوسیستم نوآوری استان (تانا) اظهار داشت: این رویداد با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با هدف حل چالش های دستگاه های اجرایی، واحدهای صنعتی، موسسات مالی و خدماتی، واحدهای تولیدی و بخش خصوصی، اتاق بازرگانی، خانه صنعت و دیگر تشکل های اقتصادی توسط شرکت های دانش بنیان با ارائه راهکارهای فناورانه برگزار می شود.
وی تصریح کرد: بر اساس طرح تانا، پارک های علم و فناوری به عنوان حلقه واسط اکوسیستم نوآوری استانها یک شبکه منسجم برای حل مشکلات فناورانه در هر استان ایجاد میکنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان هدف از اجرای این طرح را فعال کردن ظرفیتهای علمی و فناورانه دانشگاهها، مراکز رشد، پارکهای علم و فناوری برای پاسخ به نیازهای نهادهای مربوط در استان دانست.
پورمجاهد با اشاره به اینکه دستور العمل اجرایی این رویداد از تیرماه به استان همدان ابلاغ شده است افزود: ذیل ستاد اقتصاد دانش بنیان نیازهای دانشگاه ها، مراکز علمی و دستگاه ها مشخص و در یک سامانه نرم افزاری ثبت می شود.
وی خاطرنشان کرد: با انتشار فراخوان از افراد صاحب ایده و اعضای هیات علمی دانشگاه های استان همدان یا سایر استان ها دعوت شده است که در رفع نیازها و مشکلات واحدهای صنعتی و دستگاه های اجرایی پیشنهادات خود را به عنوان مسایل کلیدی مطرح کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان تصریح کرد: طبق دستورالعمل ابلاغی وزارت علوم مقرر شد که رویداد تانا به سامانه ای به نام «نظام ایدهها و نیازها (سامانه نان)» متصل شود که با طرح اولویت ها، ایده ها و نظرات دستگاه های اجرایی، صاحب نظران و اعضای هیات علمی دانشگاه ها بتوانند در ارتباط با رفع نیازها اقدامات علمی مقتضی را انجام دهند.
پورمجاهد با اشاره به اینکه پارکهای علم و فناوری، دانش تولید شده در دانشگاهها را به محصول تبدیل میکنند و به نظام اقتصادی و بازار تحویل میدهند افزود: پارک علم و فناوری برای حل مسائل با استفاده از توان و ظرفیت شرکت های دانش بنیان به کمک دستگاه های اجرایی می آیند.
وی تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون هشت شرکت دانشبنیان، ۴۵ واحد فناور و چهار واحد خلاق در استان همدان راه اندازی شده است و برنامه های توسعه شرکتهای دانش بنیان تا پایان سال ادامه دارد.
نظر شما