ستاد اجرایی فرمان امام در مازندران پنج هزار و ۲۹۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرد

ساری - ایرنا - ستاد اجرایی فرمان امام (ره) مازندران با ایجاد و توسعه زیرساخت‌های لازم بویژه در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته و پرداخت تسهیلات اشتغالزایی، گام های بسیار مثبتی را برای ایجاد اشتغال پایدار و بهبود وضعیت کسب و کار برداشته است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) در مازندران و دیگر نقاط کشور با پرداخت تسهیلات اشتغالزایی همواره نقش تاثیرگذاری در جلوگیری آسیب پذیری اقتصادی و مهاجرت روستاییان به شهرها ایفا کرده است و با اجرای طرح‌های مختلف اقتصادی در مناطق کمتر توسعه یافته یا محروم، روستاها را به کانونی برای ایجاد سرمایه گذاری در بخشه ای مختلف تبدیل کرده است.

حمایت از مشاغل خرد و خانگی و کسب و کارهای کوچک و پرداخت تسهیلات اشتغالزایی و اجرای طرح‌های مختلف در بخش جهش تولید از رویکردهای اصلی ستاد اجرایی فرمان امام در مازندران و استانهای دیگر است. 

معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) در مازندران، عملکرد دولت سیزدهم در حمایت از کسب و کارهای کوچک و طرح‌های زدوبازده در بخش مشاغل خانگی را چشمگیر توصیف کرد و گفت: دولت مردمی با پرداخت تسهیلات اشتغالزایی و اجرای طرح‌های مختلف در بخش جهش تولید، اقدامات بسیار مثبتی را انجام داده است و روستاها را به کانونی برای ایجاد سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف تبدیل کرد و ستاد اجرایی فرمان امام برای تقویت بیشتر این بخش در کنار دولت ایستاده است.

ستاد اجرایی فرمان امام در مازندران پنج هزار و ۲۹۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرد
عکس آرشیوی

پرداخت پنج هزار و ۲۹۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی

محمد آهنگران روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: طی مدت یکسال از فعالیت دولت سیزدهم به سه هزار و ۲۵۷ طرح حدود پنج هزار و ۲۹۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شد.

معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام خمینی اشتغالزایی این میزان تسهیلات را با توجه به صرح‌ها ۹ هزار و ۷۲۳ نفر عنوان کرد و گفت: از مجموع طرح‌ها و تسهیلات پرداختی، ستاد اجرایی فرمان امام با حمایت دولت سیزدهم تنها در طی سال گذشته به ۲ هزار و ۵۰۷ طرح با اشتغالزایی هفت هزار نفر، سه هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شد.

آهنگران، شناسایی روستاهای هدف با هدف حمایت و توسعه طرح‌های مشاغل خانگی و کسب و کارهای خرد و کوچک را از اولویت‌های اصلی این نهاد در سالجاری اعلام کرد و افزود: متقاضیان استفاده از تسهیلات مشاغل خانگی می‌توانند پس از ارایه طرح‌های توجیهی و اشتغالزا و تایید آن توسط کارشناسان ذیربط، نسبت به دریافت تسهیلات مورد نیاز خود اقدام کنند.

این مقام مسئول، جلوگیری از انحراف تسهیلات پرداختی را از اولویت‌ها و ماموریت‌های اصلی ستاد اجرایی فرمان امام عنوان کرد و گفت که طبق هدف گذاری انحرافات صورت گرفته نباید از ۲ درصد بیشتر باشد و برای تحقق این مهم، تمام طرح‌های اشتغالزایی که از تسهیلات استفاده کرده‌اند، توسط کارشناسان ذیربط، سه سال به طور مستمر نظارت و ارزیابی می‌شوند.

ستاد اجرایی فرمان امام در مازندران پنج هزار و ۲۹۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرد

توسعه کشت در دیمزارها

معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام مازندران گفت که این نهاد در بحث جهش تولید نیز طرح‌های مختلفی را آغاز کرد که با تداوم آن پیش بینی می کنیم طی چند سال آینده شاهد نتایج بسیار مثبتی در این بخش باشیم.

آهنگران، توسعه کشت محصولات کشاورزی در دیمزارهای مازندران را از جمله طرح‌های مهم و در دست اقدام ذکر کرد و گفت که این طرح هم‌اکنون با مشارکت هشت هزار و ۴۸۶ کشاورز در سطح ۳۱ هزار و ۵۰۹ هکتار از اراضی دیم هفت شهرستان استان در دست اجراست.

وی از توزیع هفت هزار لیتر محلول سم‌زدایی محصولات کشاورزی در ۱۰ هزار هتکار زمین، خرید و توزیع ۲۵ هزار کیلوگرم ریزمغذی با صرف ۶ میلیارد ریال اعتبار و پرداخت ۹۰ میلیارد ریال تسهیلات به کشاورزان را از مهمترین اقدامات و عملکرد ستاد اجرایی فرمان امام در یکسال از فعالیت دولت مردمی در این استان عنوان کرد.

ستاد اجرایی فرمان امام خمینی "ره" ‌نهاد مستقل و کاربردی است که به دنبال فرمان بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی تاسیس شد و در حال حاضر نیز به طور مستقیم زیر نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی مدیریت می‌شود.

آغاز به کار ستاد اجرایی فرمان امام خمینی "ره" از سال ۱۳۶۸ بود و در اختیار گرفتن اموال بدون صاحب و اموال مجهول‌ المالک، ترکه و ارث بدون صاحب و همچنین اموالی که بابت خارج کردن خمس از ذمه و اجرای اصل ۴۹ قانون اساسی و سایر قوانین که از اختیارات ولی‌فقیه هستند، از جمله وظیفه مدیران و پرسنل این مجموعه  است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha