سیدسیاوش ابوالقاسمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این میزان تسهیلات به ۷۵۰ طرح مشاغل خانگی با اشتغالزایی ۲ هزار و ۲۰۰ نفر به صورت مستقیم پرداخت شد.
به گفته وی با حمایتهای دولت سیزدهم سال گذشته نیز بیمه برکت در بخش حمایت از مشاغل خانگی مازندران به ۲ هزار و ۵۰۷ طرح و با اشتغالزایی بیش از هفت هزار نفر، ۳۷۲ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرد.
مدیر بیمه برکت مازندران به حوزه فعالیت این نهاد در استان اشاره کرد و افزود: ستاد اجرایی فرمان امام در قالب بنیاد برکت و احسان ۱۵ خرداد، دانش بنیان برکت و گروه دانش و تدبیر، مسئولیت حمایت از بنگاههای اقتصادی زودبازده، ایجاد زیرساختهای لازم توسعه در مناطق محروم و کمتربرخوردار، ساخت مسکن و راه و رفع محرومیت زدایی را بر عهده دارد که تاکنون خدمات ارزنده ای را به جامعه هدف ارائه کرده است.
ابوالقاسمی ادامه داد: بنیاد برکت مازندران فقط در قالب طرح ملی اقدام مسکن، اقدام به احداث ۴۲۸ واحد مسکونی در قالب ۲۴ بلوک در زمینی به مساحت پنج هکتار زمین کرده است که حدود ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار برای این پروژه پیش بینی شده است.
وی با بیان اینکه بنیاد احسان وابسته ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با بیش از ۸۰۰ قرارگاه، سمن و گروههای جهادی در این استان مشغول فعالیت است، از توزیع ۲۲۰ هزار بسته معیشتی و پروتئینی، ۳۰۹ دستگاه بخاری و آبگرمن، ۳۰۹ دستگاه ویلچر برای کودکان معلول و توزیع ۳۰ هزار بسته لوازم التحریر طی یکسال گذشته خبر داد.
مدیر بیمه برکت استان مازندران ارائه خدمات درمانی به روستاییان و در مناطق محروم و کمترتوسعه یافته را از مهمترین رویکردها و برنامه های مهم و در دست اقدام بیناد برکت مازندران عنوان کرد و گفت: بیمه برکت علاوه بر ارائه خدمات به زوج های نابارور، در حوزه حوادث نیز نسبت به بیمه واحدهای مسکونی روستایی در برابر خسارات طبیعی و آتش سوزی نیز گام برداشته است.
ابوالقاسمی از اجرای طرح جهش تولید در دیمزارهای یکهزار و ۲۶ روستا برای نخستین بار در مازندران خبر داد و گفت: این طرح اکنون در ۳۱ هزار و ۵۰۹ هکتار زمین کشاورزی در حال اجرا است.
بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، خدمات گستردهای را در حوزههای توانمندسازی اقتصادی، توسعه فضاهای آموزشی، انجام امور زیربنایی، خدمات سلامت و درمان را در مناطق محروم و کمتر توسعهیافته کشور ارائه میدهد.
نظر شما