به گزارش خبرنگار ایرنا، «محمد علی محمدی» روز شنبه در آیین افتتاح خانه تاریخی شرفخانی افزود: از این دست اماکن در شهر همدان زیاد است بنابراین می طلبد یک تیم کارشناسی با حضور افراد علاقه مند تشکیل و با استفاده از ظرفیت سمن ها این خانه ها را شناسایی و زمینه احیای آنها را فراهم کنند.
وی تاکید کرد: فرمانداری آمادگی لازم را برای تشکیل کارگروهی با عنوان "باز زنده سازی" این اماکن که آثار هویتی شهر است تشکیل و زمینه احیای این واحدهای بوم گردی را فراهم کند.
فرماندار همدان با بیان اینکه نباید با بی توجهی به این اماکن سبب تخریب آن ها و جایگزین شدن آپارتمان های چند طبقه شد تصریح کرد: در مرمت ساختمان های تاریخی ویژگی ایرانی - اسلامی مد نظر است تا مراجعان با دیدن این سبک از معماری اشتیاق بیشتری برای بازدید از دیگر آثار داشته باشند.
محمدی اظهار داشت: چندی پیش احیای خانه تاریخی شرفخانی طرح موضوع و دیدگاه کارشناسان ، پلیس راهور و سایر مجموعه ها دریافت شد و مذاکراتی هم با میراث صورت گرفت.
مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی استان همدان نیز گفت: با حمایت مسئولان و سیاست گذاری های صورت گرفته موضوع احیای خانه های تاریخی آرام آرام مورد توجه سرمایه گذاران قرار گرفته است.
«علی مالمیر» با بیان اینکه به طور حتم احیای خانه های تاریخی ارزش افزوده بیشتری نسبت به تخریب و تبدیل آن به آپارتمان های چند مرتبه دارد اضافه کرد: ۱۵۰ خانه تاریخی در استان همدان شناسایی، ثبت و احیای آن در دست پیگیری است.
مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی استان همدان با استقبال از پیشنهاد فرماندار همدان برای تشکیل کارگروهی برای شناسایی و احیای خانه های تاریخی اظهار داشت : تشکیل این کارگروه موجب تسهیل گری در احیای بناهای تاریخی می شود.
بهرهبرداری از اقامتگاه بومگردی خانه تاریخی شرفخانی شهر همدان با هزینه و سرمایهگذاری سه میلیارد تومان برای مرمت و استحکام بخشی، روز یکشنبه و همزمان با گرامیداشت هفته دولت آغاز شد.
اقامتگاه بومگردی خانه تاریخی شرفخانی دارای ۴۰۰ مترمربع وسعت، هشت اتاق و ۳۰ تخت است که با افتتاح آن زمینه برای اشتغال کار ۱۳ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم فراهم شده است.
نظر شما