به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی علیاکبر طرلانی دبیر علمی این کنفرانس اظهار داشت: یکی از رویکردهای این کنفرانس، گسترش مرزهای دانش در کشور و انتقال تجربیاتی که در طی سال ها فراهم آمده، به شمار می رود. از طرفی دیگر، بحث و تبادل نظر در مورد آخرین فناوری ها و پیشرفت ها در زمینه زئولیت و مواد متخلخل و ایجاد فرصت همکاری متقابل مابین صنعتگران و پژوهشگران جهت ارتقا و بی نیازی کشور انجام خواهد گرفت.
زئولیت (Zeolite) یک ماده معدنی تشکیل شده از آلومینوسیلیکات با کاربرد تجاری عمده در صنایع به عنوان جاذب سطحی است. واژه زئولیت توسط کانیشناس سوئدی اکسل فردریک کرونستد (Axel Fredrik Cronstedt) ابداع شد.
بر اساس این خبر، دانشجویان و اساتید سراسر کشور و علاقمندان از صنایع مختلف و همچنین ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، شرکت احیا درمان پیشرفته، شرکت کیمیا کاوان اندیشه، شرکت شیمیایی بهداش، بهینه کالا گستر، مرکز رشد پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران و مرکز مطالعات و همکاریهای علمی بینالمللی با حضور و حمایت خود به این کنفرانس رونق خواهند بخشید.
وی گفت: تعداد مقالات رسیده به دبیرخانه کنفرانس از سوی محققان داخلی و خارجی را ۱۱۰ مقاله است. از این تعداد ۱۰۷ مقاله از سوی کمیته علمی برای ارائه در طی دو روز برگزاری کنفرانس انتخاب شده است.
موضوعات و محورهای مقالات برگزیده در چند محور از جمله انرژی، فناوری نانو، محیط زیست، فناوری زیستی، کاتالیزگرها، حسگرها، فرایند جداسازی، محاسباتی، پتروشیمی، پالایش، فن های شناسایی، خالص سازی، استخراج و ارزش افزوده است.
برگزاری دو کارگاه در کنار نمایشگاه عرضه محصولات شرکتهای حامی کنفرانس از جمله برنامه های جانبی این نشست علمی است.
نظر شما