به گزارش ایرنا فرماندار ویژه دزفول در آیین بهره برداری از آزمایشگاه تشخیص و ردیابی محصولات کشاورزی تراریخته در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی صفی آباد گفت: این مرکز با حجم سرمایه گذاری ۱۲ میلیارد ریال احداث شده و برای یک نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد کرده است.
علی فرهمندپور افزود: این آزمایشگاه زیرنظر پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشور است و محصولات کشاورزی وارداتی به کشور از طریق بنادر جنوب را از نظر تراریخته بودن ارزیابی و مجوز قانونی برای محموله صادر میکند.
مسوول آزمایشگاه بیوتکنولوژی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی صفی آباد دزفول نیز در این آیین با بیان اینکه این آزمایشگاه با محوریت گیاه ذرت راه اندازی شده است، گفت: نمونهها درگذشته به تهران ارسال میشدند که مدت زمان زیادی طول میکشید از این رو مقرر شد آزمایشگاه مرجع در نزدیک بنادر مستقر شود.
علیرضا کشاورز افزود: دلیل دپو شدن حدود پنج میلیون تن ذرت به دلیل طولانی شدن زمان اخذ مجوزها برای تراریخته بودن یا نبودن بود.
وی ادامه داد: کشاورزانی که قصد صادرات دارند با راه اندازی این آزمایشگاه با خیال راحت میتوانند اقدام به صادرات محصولات کنند.
فرماندار ویژه دزفول نیز درخصوص نوسازی و تجهیز هنرستان کشاورزی گفت: این طرح با یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار اجرا شده است.
وی افزود: در حال حاضر ۷۶ نفر دانش آموز از سطح شهرستان دزفول و حومه جذب شده که در چهار رشته امور زراعی، امور باغی، امور دام و ماشینهای کشاورزی مشغول به تحصیل هستند.
فرهمندپور گفت: تجهیزات کامل واحد شیردوشی شامل شیردوش تمام اتوماتیک ۲ ردیفه ۶ واحدی مخصوص دوشش گاومیش نیز با سه میلیارد ریال اعتبار تهیه و بهره برداری شد.
وی با اشاره به احداث بوستان محلهای مهر شهر صفی آباد اظهارداشت: این بوستان با ۲۰ میلیارد ریال اعتبار و هفت هزار مترمربع مساحت توسط شهرداری صفی آباد احداث و بهره برداری شد.
به گزارش ایرنا افزون بر ۲ هزار میلیارد ریال برای ۱۱ طرح هفته دولت در شهرستان دزفول هزینه شده است؛ روز گذشته(یکشنبه) چهار طرح تولیدی خدماتی در شهرستان دزفول بهره برداری و عملیات اجرایی یک طرح آغاز شد.
نظر شما