حجتالاسلاموالمسلمین ولیالله روان روز چهارشنبه در گفتوگو با ایرنا بابیان اینکه بسترهای لازم توسعه گردشگری مذهبی در استان اصفهان مهیاست، افزود: این اقدامات در راستای تبدیل اماکن مذهبی به قطبهای فرهنگی بنا بر تأکید رهبر معظم انقلاب در دستور کار اوقاف قرار دارد.
وی بابیان اینکه بقاع متبرکه استان اصفهان از قابلیت توسعه گردشگری مذهبی برخوردارند اظهار داشت: در این خصوص با کمک واقفان و افراد نیکوکار در استان طرح تبدیل امامزادگان به مقاصد گردشگری در دستور کار اوقاف قرارگرفته است.
معاون فرهنگی و اجتماعی ادارهکل اوقاف و امور خیریه اصفهان افزود: به این منظور، احیای موقوفات و همچنین عملی کردن نیات واقفان خیراندیش استان، احداث کاروانسراها و مراکز فرهنگی و تجاری در کنار امامزادگان بهطورجدی دنبال میشود.
وی با اشاره به پیشینه غنی اصفهان به لحاظ مذهبی و دینی و وجود ۷۱۸ امامزاده و بقعه متبرکه در استان اصفهان افزود: این مهم به امکان رونق بخشی به جایگاه گردشگری دینی و معنوی در استان بسیار کمک کرده است.
حجتالاسلام روان خاطرنشان کرد: هماینک بهمنظور رفاه حال گردشگران مذهبی بهویژه در ایام خاصی از سال ازجمله نوروز و مناسبتهای مذهبی در برخی از امکان متبرکه و امامزادگان استان هتل، درمانگاه ، نمایشگاه و فروشگاههای فرهنگی ایجادشده است.
وی بابیان اینکه استان اصفهان به دلیل بناهای متعدد تاریخی از بُعد ملی و مذهبی، ظرفیت خاصی برای توسعه گردشگری و جذب گردشگران دارد، گفت: بر این اساس لازم است تا با کمک خیران و دیگر بخشهای فرهنگی استان به رونق این بخش کمک شود.
معاون فرهنگی و اجتماعی ادارهکل اوقاف و امور خیریه اصفهان گفت: بسیاری از اماکن مذهبی و امامزادگان استان دارای معماریهای خاص از دورههای تاریخی گذشته است که با پرداختن بیشتر به این ظرفیت میتوان به رونق گردشگری مذهبی در اصفهان جامه عمل پوشاند.
در استان اصفهان ۷۱۸ باب امامزاده و ۱۵ هزار و ۲۰۰ موقوفه وجود دارد که از این تعداد پنج هزار و ۳۱۶ مسجد، ۹۸۰ حسینیه، حدود ۱۵۰ حوزه علمیه و مابقی موقوفات منفعتی است که این موقوفات حدود ۴۵ هزار رقبه را شامل میشود.
نظر شما