به گزارش خبرنگار ایرنا ، حجتالاسلام سید حسین شفیعی دارابی در تاریخ 21 فروردین 1338 در یک خانواده ای مذهبی و کشاورز در روستای مذهبی و انقلابی «دارابکلاء» شهرستان «میاندرود» استان مازندران بدنیا آمد. فراگیری دروس حوزوی را ابتداء از محیط خانه و سپس در حوزه علمیه «جعفریه» دارابکلا (که تحت مدیریت مرحوم آیت الله دارابکلائی اداره می شد) آغاز کرد.
وی پس از آن به حوزه علمیه مشهد و قم مهاجرت کرد و از محضر اساتید معروف این دو مرکز مهم حوزوی و دینی بهره جست؛ ایشان پس از پیروزی انقلاب اسلامی، در کنار اشتغال به دروس حوزوی، به فراگیری علوم دانشگاهی پرداخت؛ و پس از دفاع از رساله علمی خود با نمره عالی («رابطه باطن با ظاهر قرآن») مؤفق به اخذ مدرک دکتری در رشته «تفسیر و علوم قرآنی» شده است.
شفیعی اکنون ضمن تدریس سطوح عالی در حوزه علمیه قم، عضو هیات علمی جامعه المصطفی (ص) و استادیار دانشگاه مجازی المصطفی (ص) است؛ وی صاحب تألیف ده ها مقاله و چندین کتاب؛ و ارزیاب تعداد زیادی از مقالات کنگره های بین المللی و مجلات علمی حوزوی و دانشگاهی است.
بنابر این گزارش امام جمعه موقت جدید ساری تا کنون، عهده دار مسوولیت راهنمائی، مشاوره و داوری بیش از 300 پایان نامه سطح 3 و رساله های علمی در مقطع دکترا بوده است؛ شفیعی سال گذشته از ناحیه مسوولان دانشگاه مذکور به عنوان پژوهشگر برتر انتخاب شده و مورد تقدیر قرار گرفت.
وی عضو انجمن مبلغان نخبه کشوری است و در شهرهای مختلف 28 استان کشور (بویژه کلان شهرها) به سخنرانی پرداخت؛ و بارها از ناحیه بعثه مقام معظم رهبری و سازمان ارتباطات اسلامی به عنوان مبلغ دینی به کشورهای عراق، عربستان، سوریه، روسیه، و از بکستان، اعزام شده است.
ایشان این توفیق را داشت که از ناحیه مسوولان امور روحانیون بعثه مقام معظم رهبری، در دو نوبت به عنوان روحانی برتر کاروان ها انتخاب شود و مورد تمجید قرار گیرد. وی به مدت 3 سال مدیریت گروه مطالعات قرآنی دانشگاه مجازی المصطفی (ص) را عهده دار بوده است؛ و حدود 10 سال است که مدیریت گروه علمی آموزشی «تفسیر و علوم قرآن» جامعه الزهرا (س) را به عهده دارد؛
شفیعی اولین مدیری است که بصورت رسمی مؤفق به راه اندازی سطح 4 (مقطع دکتری) در رشته تفسیر (با دو گرایش «علوم و معارف قرآن»، و «تفسیر تطبیقی») در این مجموعه آموزشی و تربیتی مهم شده است. ایشان از جمله چهره های حوزوی فعال در عرصه مجازی محسوب می شود و عضو چندین گروه علمی پژوهشی حوزوی و دانشگاهی است و با نگارش نوشته های دینی کارآمد، مشغول به انجام رسالت «جهاد تبیینی» خود در حوزه های اعتقادی، فرهنگی، سیاسی، اخلاقی و پاسخ دهی از شبهات در حوزه های یادشده است.
حضور در کنار رزمندگان اسلام (در دوران دفاع مقدس) و همراهی با نیروهای انقلابی معتقد به مکتب امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری، و تلاش در جهت حفظ و تقویت آرمان های به حق شهیدان، از جمله ویژگی های بارز ایشان محسوب می شود.
نظر شما