مهناز همتی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اجباری شدن استاندارد آسانسورها و دستورالعمل آن جهت صدور پروانه و پایان کار ساختمان به شهرداریهای کشور از سال ۱۳۸۲ ابلاغ شده است.
وی افزود: بازرسی از آسانسور ساختمانهای عمومی ، دستگاه های دولتی ، مراکز درمانی و ... در دستور کار این اداره کل بوده و توسط کارشناسان و شرکتهای همکار در استان انجام می گیرد.
مدیرکل استاندارد ایلام یادآور شد: برای اطمینان از برقراری شرایط ایمنی آسانسورها، لازم است آسانسورهای فعال، سالیانه توسط شرکتهای بازرسی فنی تأیید صلاحیت شده و بازرسی شوند.
همتی تاکید کرد: کاربران آسانسور میتوانند با ارسال شناسه ملی ۱۰ رقمی نصب شده در داخل کابین آسانسور به سامانه پیام کوتاه ۱۰۰۰۱۵۱۷ از آخرین وضعیت بازرسی آن مطلع شوند.
وی اضافه کرد: مالکان و مدیران ساختمانها باید پیش از اتمام تأییدیه ایمنی آسانسور برای انجام بازرسی ادواری و تمدید اعتبار تأییدیه گواهی اقدام کنند.
مدیرکل استاندارد ایلام تاکید کرد: در صورت عدم انجام سرویس و نگهداری مستمر توسط شرکتهای ذیصلاح و بازرسی ادواری سالیانه آسانسور، مسئولیت مستقیم حوادث و سوانح احتمالی بر عهده مالکان و مدیران ساختمانهای دارای آسانسور است.
۷۴ پروانه کاربرد علامت استاندارد در ایلام صادر و تمدید مهلت شد
همتی گفت: ۵۸ فقره پروانه کاربرد علامت استاندارد طی یکسال گذشته تاکنون در این استان صادر و تمدید مهلت شده است.
وی افزود: همچنین در این مدت(یکسال گذشته) ۶ هزار و ۵۲۷ مورد بازرسی از مراکز تولید و عرضه کالا در استان انجام شده است.
مدیرکل استاندارد ایلام ۳۴ مورد صدور گواهی تاییدیه تجهیزات بازی، سه مورد صدور گواهینامه محصولات دانش بنیان، و ۷۵۳ مورد بازرسی از مراکز تولید و عرضه کالا را از دیگر اقدامات این اداره کل بیان کرد.
همتی از معرفی ۳۸ فقره پرونده حقوقی واحدهای متخلف ایلام به مراجع قضایی استان (تعزیرات حکومتی و دادگستری) در مدت یاد شده خبر داد و تاکید کرد: ۲۹ مورد صدور حکم قضایی برای واحدهای تولیدی متخلف نیز صادر شده است.
وی ادامه داد: این واحدهای تولیدی به دلیل نداشتن پروانه، عدم رعایت استانداردها و بی توجهی به دریافت اخطارهای متعدد در خصوص رفع نواقص، پلمپ و به مراجع قضایی معرفی شدند.
سال گذشته ۲۲۰ واحد تولیدی فعال استان زیر پوشش اداره کل استاندارد ایلام قرار گرفت.
نظر شما