به گزارش خبرنگار ایرنا سیروس ابراهیمی روز پنجشنبه در جشنواره عسل روستای کفراج شهرستان دلفان افزود: این رقم معادل ۱۳ هزار میلیارد تومان مصوبات ریالی و حدود ۳۴۰ میلیون یورو ارزی است که باید برای ایجاد زیرساخت های سرمایه گذاری و جذب این ارقام تلاش کرد.
وی اظهار داشت: برخی از سرمایه گذاران در استان نمی توانند از چنبره مشکلات بیرون بیایند و از ظرفیت ها استفاده کنند در حالیکه مصوبات سفر، سرعت دهنده خوبی برای سرمایهگذاری و حرکت استان به سمت توسعه است.
وی با تاکید بر پیگیری بیمه زنبور داران استان ادامه داد: بر اساس اسناد بالادستی ، مسیر توسعه لرستان بر مبنای کشاورزی ، صنعت و گردشگری است که کشاورزی سهم عمده ای دارد اما اکنون سهم این حوزه و زیربخش های آن در توسعه لرستان کمتر از ۲۹ درصد می باشد و برنامه ها نیازمند بازنگری هستند.
ابراهیمی، کمبود و عدم تخصیص آب، نبود کشاورزی صنعتی و صادرات محور، فقدان آمایش منطقی و پژوهش جدی را از عوامل توسعه نیافتن کشاورزی اقتصادی لرستان برشمرد و گفت: تعدد جشنواره ها برای معرفی طرفیت ها، تولید استاندارد، تبلیغات، بازاریابی حرفه ای و ایجاد مرکز صادراتی باید در دستور کار باشد که با وجود اخذ مجوز این مرکز اما تاکنون سرمایهگذاری برای آن اعلام آمادگی نکرده است.
یکهزار نفر جمعیت روستای کفراج دلفان به کار تولید عسل مشغول هستند و به کفته مسوولان،تولید ۷۵۰ تن عسل از این روستا در سال، از میانگین استان و کشور بیشتر است.
نظر شما