گشایش تالار مرکزی ساری و ترمیم اعتماد و امید اهالی فرهنگ و هنر مازندران

ساری – ایرنا – دومین سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت سیزدهم به مازندران، برای اهالی فرهنگ و هنر این استان سفری به یاد ماندنی شد. علاوه بر ابعاد مختلف این سفر، گشایش تالار مرکزی ساری پس از ده‌ها بار وعده طی ۱۵ سال اخیر، بازگشت اعتماد اهالی فرهنگ و هنر استان به وعده‌های دولتمردان را رقم زد.

به گزارش ایرنا، سفر یک روزه جمعه ۱۱ شهریورماه ۱۴۰۱ محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به ساری که با همراهی سید محمود اسلامی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام شد، دستاوردی مهم برای حوزه فرهنگ و هنر مازندران داشت.

بهره‌برداری از مجتمع تالار مرکزی ساری به عنوان بزرگترین و مهم‌ترین زیرساخت فرهنگی و هنری این استان یکی از مطالبات جدی هنرمندان این استان بود که با ورود جدی دولت سیزدهم به پرونده ۱۵ ساله این پروژه، روز جمعه ۱۱ شهریور به سرانجام رسید. اما این سفر علاوه بر گشایش تالار مرکزی برای مازندران دستاوردهای دیگری هم داشت.

اسماعیلی صبح روز جمعه پس از این که با استقبال استاندار برنامه‌های سفرش را آغاز کرد، در گلزار شهدای ساری حضور یافت و با نثار گل و قرائت فاتحه بر مزار شهدای دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم و شهدای مدافع سلامت به این قهرمانان ملی ادای احترام کرد. برنامه‌های اسماعیلی با دیدار از خانواده روحانی شهید محمدمهدی ولی‌نژاد ادامه یافت.

جشنواره ملی خوشنویسی؛ خروجی دیدار با هنرمند جوان

پس از آن نیز وزیر فرهنگ و هیات همراه به منزل علیرضا مطلبی استاد ممتاز جوان خوشنویسی رفت و با این هنرمند جوان ساروی دیدار کرد. دیداری که پس از درخواست این هنرمند برای برگزاری جشنواره‌ ملی خوشنویسی در مازندران به صدور دستور وزیر برای تحقق این درخواست منجر شد.

گشایش تالار مرکزی ساری و ترمیم اعتماد و امید اهالی فرهنگ و هنر مازندران

اسماعیلی در پایان این دیدار از مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران خواست تا به طور جدی پیگیر فراهم کردن مقدمات برگزاری این رویداد در مازندران باشد. پیشنهادی که مورد استقبال و تاکید استاندار مازندران نیز قرار گرفت.

اما بخش اصلی سفر اسماعیلی حضور در تالار مرکزی ساری و گشایش این پروژه مهم زیرساختی مرکز مازندران بود. مجتمعی که با عزم جدی دولت سیزدهم به مرحله بهره‌برداری رسید و یکی از نیازهای جدی اهالی فرهنگ و هنر مازندران را برطرف کرد.

تحقق یک رویا

این مجتمع در زمینی به مساحت پنج هزار و ۳۰۰ متر و با زیربنای ۱۲ هزار و ۳۸۰ متر مربع ساخته شده و یکی‌ از مجهزترین مجموعه‌های فرهنگی و هنری کشور محسوب می‌شود. تالار مرکزی ساری دارای سه سالن با مجموع ظرفیت ۹۴۶ نفر شامل سالن نمایش با ظرفیت ۶۰۱ نفر، سالن سینما با ۱۸۷ صندلی و سالن موسیقی با ۱۵۸ صندلی است که با تجهیزات به روز و حرفه‌ای اجرا به زیرساخت‌های فرهنگی و هنری مازندران افزوده شد.

قسمت قابل توجه سفر روز ۱۱ شهریور اسماعیلی به مازندران و گشایش تالار مرکزی این بود که او به وعده‌ای که پاییز پارسال به اهالی فرهنگ و هنر استان داده بود عمل کرد. وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ۲۵ آذر ۱۴۰۰ در سفر یک روزه‌اش به مازندران بازدیدی از پروژه تالار مرکزی ساری داشت و در آن بازدید علاوه بر وعده تأمین اعتبار تکمیل پروژه تا سقف ۵۰۰ میلیارد ریال، گفت که در سفر بعدی‌اش به مازندران این مجموعه بزرگ فرهنگی و هنری به بهره‌برداری می‌رسد که این وعده با تخصیص ۸۹ میلیارد تومان اعتبار طی ۹ ماه برای تکمیل پروژه، در این سفر محقق شد. همین موضوع نیز مورد توجه هنرمندان مازندران قرار گرفت و در کارنامه وزیر فرهنگ و دولت سیزدهم به ثبت رسید.

اما اسماعیلی در این حضور صرفا به قیچی زدن روبان تالار مرکزی بسنده نکرد. در مدت کوتاه حضور او در سالن، چند موضوع مطرح شده توسط اهالی فرهنگ و هنر و به ویژه اصحاب رسانه به صورت ویژه در دستور بررسی قرار گرفت.

گشایش تالار مرکزی ساری و ترمیم اعتماد و امید اهالی فرهنگ و هنر مازندران

نگاه ویژه به کتابخانه مرکزی ساری

نکات مطرح شده توسط اسماعیلی در مراسم گشایش تالار مرکزی نیز از اهمیت قابل توجهی برای مازندران برخوردار بودند. علاوه بر آن‌چه که درباره عزم دولت سیزدهم در به سرانجام رساندن تالار مرکزی بیان شده بود، یک دستاورد مهم این سفر، مورد توجه قرار گرفتن دیگر پروژه بزرگ فرهنگی مازندران یعنی کتابخانه مرکزی ساری بود.

اسماعیلی در مراسم گشایش تالار مرکزی رسما اعلام کرد که تکلیف کتابخانه مرکزی ساری نهایتا تا پایان سال ۱۴۰۲ روشن می‌شود و حتی این احتمال وجود دارد که در هفته دولت سال بعد به بهره‌برداری برسد. وعده‌ای که این بار بر خلاف بیش از یک دهه اخیر اهالی فرهنگ و هنر مازندران آن را به واسطه تحقق نخستین وعده مهم و بزرگ اسماعیلی، یعنی تکمیل تالار مرکزی جدی گرفتند و برای تحقق آن دلگرم شدند. این مسئول تکمیل این پروژه فرهنگی مهم مازندران و همچنین اجرای مجتمع‌های فرهنگی و هنری در غرب استان را از اولویت‌های این وزارتخانه برای مازندران بیان کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پس از مراسم گشایش تالار مرکزی در نماز جمعه ساری نیز حضور یافت و از کارنامه یک ساله اقدامات مرتبط با فرهنگ در دولت مردمی سخن گفت.

آخرین برنامه وزیر نیز حضور در جلسه دیدار با فعالان حوزه فرهنگ، هنر و رسانه مازندران بود که با مطرح شدن مطالبات و دغدغه‌های این گروه‌ها از سوی برخی نمایندگان آن‌ها همراه بود. در این نشست نیز وزیر فرهنگ به برخی پرسش‌ها پاسخ داد و بخشی از گستردگی اقدامات در حال انجام وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را تشریح کرد.

سفر یک روزه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مازندران و تحقق وعده‌ای که داده بود، حالا امیدها را برای اهالی فرهنگ و هنر استان زنده کرده که تا پایان سال آینده، برای بهره‌برداری از کتابخانه مرکزی می‌توانند روزشماری کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha