به گزارش ایرنا، «علی صالحی» روز شنبه در مراسم انهدام یک هزار و ۵۰۰ تن کالاهای متروکه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: زمانی که کالاها وارد گمرک شده است دارای تاریخ و قابل مصرف بوده است که به خاطر اهمال کاری بعضی از مدیران در گذشته باعث شده تا کالاها در انبارها رسوب شود.
وی افزود: بررسیهای قضایی صورت میگیرد در صورت کمکاری و اهمال مدیران، پروندههای قضایی تشکیل و با آنان برخورد خواهد شد.
دادستان تهران تاکید کرد: با ورود همکاران دستگاههای قضایی و متولیان امر، اکنون تحرکات خوبی صورت گرفته و انبارهای گمرک و سازمان اموال تملیکی رصد میشود.
وی با اشاره به حفاظت از کالاها در انبارهای اموال تملیکی و گمرکی بیان داشت: باید بستهبندی کالاها به تفکیک پروندهها صورت گیرد و از کالاها محافظت شود.
وی خاطرنشان کرد: بعضی از کالاها نیاز به دمای مناسب و نگهداری دارند که باید انبارها منطبق با کالاها مدیریت شوند.
وی بیان داشت: برای ورود کالاها ارزآوری شده است که نباید مراحل اداری و رعایتنکردن موارد قانونی منجر شود تا به مرحله انهدام برسند.
موارد مختلفی باعث انهدام کالاهای متروکه میشود
عبدالرضا کشاورز مدیرکل گمرک شهریار در این مراسم بیان داشت: کارهایی که به مرحله انهدام میرسند قبل از اینکه تاریخ مصرفشان بگذرد از مجاری قانونی وارد کشور میشوند.
وی افزود: عدم ثبت سفارشی یا عدم دریافت کد ساتای بانک مرکزی باعث میشود تا این کالاها در زمان مقرر از گمرک ترخیص نشوند و در انبارها تاریخ آنها بگذرد.
کشاورز بیان داشت: کالاهای سلامتمحور تاریخ مصرف دارند که بررسی کارشناسی میشود که اگر امکان استفاده مصرف ثانویه و یا باز صادرات را دارد، اقدام شود.
نظر شما