به گزارش خبرنگار ایرنا وحید فراهی عصر شنبه در جلسه مدیران آموزش و پرورش گلستان اظهارداشت: براساس آئیننامه استقرار مدارس غیردولتی، این مدارس اجازه فعالیت ندارند که دانشآموزان ثبتنامی این مدارس باید در شیفت مخالف مدارس دولتی مستقر شوند یا متولیان نسبت به جابجایی اقدام کنند.
وی بیان کرد: در مجموع با استفاده از ظرفیتهای شرکتهای ذیصلاح ۲۰۰ مدرسه و آموزشگاه دچار مشکل شناسایی شدند که ۱۳۰ واحد مشمول مقاومسازی شدند.
فراهی خاطرنشان کرد: مدارسی که نیاز به مقاومسازی دارند یک سال مهلت دارند تا نسبت به مقاومسازی یا جابجایی واحدهای خود اقدام کنند.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گلستان گفت: البته رویکرد دولت این است که به سمت ساخت مدارس غیردولتی برویم که سه سال نیاز به زمان دارد.
فراهی افزود: در یک سال دولت سیزدهم ۴۴ پروژه با ۲۹۲ کلاس درس، به مساحت ۵۰ هزارمترمربع و سه هزار میلیارد ریال اعتبار احداث، تکمیل و تجهیز شد.
وی ادامه داد: در حوزه استانداردسازی کلاسهای مدارس، برای ۷۰۲ کلاس با ۳۱۰ میلیارد ریال هزینه شد و اول مهر ماه سال جاری هیچ مدرسهای غیراستاندارد نخواهند بود و در همین ایام آسفالت و ایزوگام در مدارس به متراژ ۱۱۰ هزار منرمربع با ۱۸۰ میلیارد ریال اعتبار انجام شد.
فراهی تصریح کرد: برای گرمایش کلاسها ۸۵۰ میلیارد ریال هزینه کردیم که پنج برابر اعتبارات گذشته بود.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گلستان گفت: در طرح ملی محرومیتزدایی ۵۰ پروژه با ۳۰۰ کلاس و دو هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار تعریف کردیم و در طرح مشارکت خیرین ۴۰ تفاهمنامه برای ۲۰۲ کلاس با ۵۰۰ میلیارد ریال امضا شده و در هفته دولت امسال هم ۶ پروژه با ۳۲ کلاس در چهار هزار مترمربع و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار شروع عملیات داشتیم.
۲۳ هزار دانشآموز در مدارس و آموزشگاههای غیردولتی گلستان مشغول تحصیل هستند.
نظر شما