به گزارش روز یکشنبه ایرنا، «را جونگ یل» دیپلمات سابق کره جنوبی در ژاپن و انگلیس در مصاحبه ای اختصاصی با «چاینا دیلی» گفت: من نمیدانم قصد نهایی آنها چیست، اما چین کشوری نیست که بتوان آن را محدود کرد.
به استاد گزارش های خبری، دولت جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا میکوشد برای ایجاد رهبری خود در زنجیره تامین نیمهرساناها در جهان با کشاندن ژاپن، کره جنوبی و تایوان در «اتحاد ۴ تراشه»، چین را به چالش بکشاند.
وزارت خارجه آمریکا از سال گذشته سعی کرده ساز وکار همکاری تراشه خود را در قالب یک اتحاد میان دولتها و شرکتهای متحد و شریک خود، ارتقاء دهد، که اساسا صنعت تراشه داخلی آمریکا را حمایت میکند، تا سیطره دوباره ایالات متحده بر زنجیره تامین تراشه و منزوی کردن چین، محقق شود.
وی افزود: «ما نمیتوانیم به حذف چین از هر نوع سازمان بینالمللی برای ترویج تجارت و رونق اقتصادی فکر کنیم.»
رئیس جمهوری آمریکا تصویب لایحه ۲۸۰ میلیارد دلاری را امضا کرد که هدف آن تقویت صنعت داخلی ساخت تراشه و تحقیقات علمی در این زمینه در میانه رقابت با چین است.
به استناد گزارش های خبری، دولت بایدن از زمان روی کار آمدن، سیاست های دولت «دونالد ترامپ» را در قبال چین به منظور فشار به پکن و تحریم ها در پیش گرفته؛ بطوریکه روابط دو کشور همچنان پرتنش دنبال می شود. این لایحه، بودجه مورد نیاز برای تقویت تولید داخلی تراشه های نیمه رسانا را که یک جزء حیاتی برای تقریباً هر دستگاه الکترونیکی در زمان حال است، تامین می کند. هدف دیگر این لایحه جلوگیری از بحران های زنجیره تامین کالا در آینده و افزایش رقابت آمریکا با چین در زمینه تولید این کالاها است.
نظر شما