به گزارش خبرنگار ایرنا، فرزاد مخلص الائمه روز یکشنبه در نشست شورای استاندارد استان مرکزی، افزود: مسئولیت هرگونه حادثه قبل و بعد از تعبیه و اجرای آسانسور برعهده دستگاه متولی است تا زمینه مناسب برای رعایت قوانین و کمک به استفاده کنندگان فراهم شود.
وی اظهار داشت: مجریان و متولیان این مهم نسبت به سلامت کارکنان و عموم مردم احساس مسئولیت کنند و نسبت به استاندارد سازی و دریافت گواهی ایمنی آسانسورها بکوشند.
استاندار مرکزی در ادامه درباره سنجش دستگاههای توزین در اصناف استان نیز گفت: اتاق اصناف موظف است در قالب یک پویش، استفاده از وسایل سنجش استاندارد را در اتحادیه های صنفی ارایه کند.
مخلص الائمه افزود: اگر در بین صنوف اتحادیهای پیشتاز اجرای این پویش شد، برای تشویق سایر اتحادیهها در قالب تبلیغات محیطی از آنان قدردانی شود تا زمینه تشویق سایر صنوف فراهم شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: وضعیت آسانسورهای استان در بخشهای دولتی و عمومی مناسب نیست و برای این مهم به اندازه کافی فرصت لازم برای استانداردسازی به دستگاههای دولتی و بخش خصوصی داده شده است.
مهدی زندیه وکیلی افزود: در گذشته استفاده از آسانسور در ساختمانهای چهار طبقه رایج نبود اما اکنون در برخی شهرستانها و حتی روستاهای استان، تجهیز ساختمانها به آسانسور گسترش یافته و به همین منظور به شهرداریهای استان ابلاغ شده تا از ارایه پایان کار به واحدهای مسکونی که گواهی استاندارد آسانسور ندارند، خودداری شود.
وی اظهار داشت: ساختمانهای قدیمی که استاندارد مناسب در آسانسورهای آنها مورد توجه قرار نگرفته باید گواهی لازم را از اداره کل استاندارد دریافت کنند در غیر این صورت با متخلفان طبق قانون برخورد میشود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی گفت: پیشنهاد میشود فرصتی برای استانداردسازی آسانسورها در استان انجام و در غیر اینصورت از ابزار قانونی استفاده شود.
مدیرکل استاندارد استان مرکزی نیز گفت: لازم است بانک اطلاعاتی از آسانسورهای استان با هدف ساماندهی با هدف جلوگیری از حوادث احتمالی ایجاد شود.
سید سعید میرنظامی افزود: عدم همکاری دستگاههای دولتی از چالشهایی است که بازرسان اداره کل استاندارد استان مرکزی با آن مواجه هستند و اجازه ندارند از فعالیت آسانسورهایی که وضعیت بحرانی دارند، بازدید به عمل آورند.
وی درباره آخرین وضعیت استاندارد آسانسورها در استان اظهار داشت: اکنون ۱۶۱ اماکن دولتی و غیر دولتی در استان مرکزی مجهز به آسانسور هستند و ۲۰۸ دستگاه آسانسور مصوب ثبت شده و ۱۳۸ دستگاه آسانسور گواهینامه اولیه را دریافت کردهاند.
مدیرکل استاندارد استان مرکزی گفت: اکنون ۷۳ دستگاه آسانسور در استان استانداردسازی شده و تعدای دستگاه آسانسور فاقد گواهینامه معتبر در سطح استان وجود دارد.
وی اظهار داشت: به مالکان و بهرهبرداران مهلت داده شد تا سال ۱۳۹۷ از تخفیف ۷۹ گانه استفاده کنند اما مالکان از این فرصت استفاده نکردند و زمان آن به پایان رسیده است.
مدیرکل استاندارد استان مرکزی در بخش دیگری از سخنانش درباره استانداردسازی دستگاههای توزین گفت: در استان، استاندارد لازم برای کالاهای پنج تن به بالا مشکلی وجود ندارد اما تا پنج تن، برای کالیبره شدن اوزان مشکل وجود دارد.
میرنظامی افزود: ۶۰ واحد تولید شن و ماسه در استان وجود دارد که از این تعداد چهار واحد دارای پروانه در ساوه هستند و بقیه پروانه فعالیت ندارند.
وی اظهار داشت: وضعیت استان مرکزی در استاندارد مصالح ساختمانی در مقایسه با سایر استانها مطلوب است.
مدیرکل استاندارد استان مرکزی گفت: این اداره کل بین سایر ادارات کل در موضوع اعتبارات جایگاه ۳۱ را دارد و به خاطر مشکلات مالی، توان انجام امور مهم ممکن نیست.
میرنظامی افزود: بخش بزرگی از فعالیتهای این اداره کل به علت کمبود منابع مالی مغفول مانده و با توجه به اینکه استان مرکزی به عنوان قطب چهارم صنعت کشور مطرح است باید نسبت به اصلاح این شرایط همکاری شود.
نظر شما