سعید طالبی پور روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت:همه اعتبارات پیش بینی شده برای پرداخت وام به هنرمندان صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد از محل اعتبارات تبصره ۱۸ در سال ۱۴۰۰ جذب شده است.
وی تاکید کرد:این میزان اعتبار برای اشتغال ۱۴۰ هنرمند کهگیلویه و بویراحمدی دریک ساله گذشته تاکنون به متقاضیان پرداخت شده است.
وی با اشاره به اینکه وام های پیش بینی شده حوزه صنایع دستی استان به صورت کارگاهی و انفرادی پرداخت شده است، میزان هر فقره تسهیلات پرداختی در قالب وام های تبصره ۱۸ به هنرمندان استان را ۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان ذکر کرد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: با پیگیری های انجام شده امسال نیز ۱۰۰ میلیارد ریال وام برای حوزه صنایعدستی این استان اختصاص یافته است.
طالبی پور ابراز داشت: این اعتبار از محل تبصره ۱۸ با هدف رونق صنایعدستی در سه روستای هدف صنایع دستی استان پیش بینی شده است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: امید است با پرداخت این اعتبارات علاوه بر رونق صنایعدستی اشتغالزایی خوبی نیز برای علاقه مندان به صنایع دستی در روستاهای مذکور ایجاد شود.
۳۵هزار نفر هنرمند صنایع دستی در کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارند که از این تعداد ۱۶ هزار نفر دارای کارت شناسایی هستند.
بیشترین حجم دست بافتههای کهگیلویه و بویراحمد در ۲ شهرستان دنا و گچساران تولید میشود.
جاجیم بافی، سفره بافی، نمدمالی، نی چیت بافی، مشته بافی، رندبافی، گچمه بافی، ریسندگی، سوزن دوزی، سبد بافی، رودوزیهای سنتی و سیاه چادر بافی از مهمترین دست بافتههای سرپنجه هنرمندان کهگیلویه و بویراحمد است.
نظر شما