۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۴۶
کد خبر: 84877472
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

بیش از چهار هزار بازرسی اصناف در منطقه آزاد قشم انجام شد

قشم - ایرنا - مدیر بازرگانی و اصناف سازمان منطقه آزاد قشم از انجام چهار هزار ۳۸۰ مورد گشت مشترک بازرسی واحدهای صنفی، بنگاه‌های اقتصادی، مراکز تجاری و خدماتی این جزیره از (ابتدای فروردین تا پایان مرداد ۱۴۰۱) خبر داد.

به گزارش ایرنا از اعلام روز یکشنبه روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد قشم، هرمز امیری اظهار داشت: در این مدت ۴۵۹ مورد اخطاریه و ۵۰۰ مورد تذکر شفاهی برای اصناف فعال این جزیره صادر شده است.

وی ادامه داد: در پنج ماهه نخست امسال ۶۴ مورد شکایت کتبی از صنوف مختلف صورت گرفته که نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش پیدا کرده است.

مدیر بازرگانی و اصناف سازمان منطقه آزاد قشم اضافه کرد: از ابتدای سال تا پایان مردادماه ۱۴ مورد درخواست پلمب واحدهای صنفی متخلف صورت گرفته و بیش از ۱۳ مورد از پرونده تخلفات اصناف برای اداره تعزیرات حکومتی شهرستان ارسال شده است.

امیری توضیح داد: در این مدت تعداد ۶۶ مورد اقلام مختلف غیرمجاز به وزن بیش از ۲ هزار و ۳۸۱ کیلوگرم مواد خوراکی و نوشیدنی غیر استاندارد و تاریخ مصرف گذشته معدوم سازی شده است.

وی خاطرنشان کرد: تمامی واحدهای صنفی قشم، تحت بازرسی و رصد روزانه قرار داشته و در صورت هرگونه تخلف اعم از کم فروشی، گران فروشی، تقلب، احتکار و اخفاء کالا، عدم درج قیمت و نصب نرخنامه، فروش اجناس غیربهداشتی، ممنوعه و فروش کالا به صورت غیرمجاز با آنها برخورد خواهد شد.

به گزارش ایرنا، جزیره زیبای قشم مشرف به تنگه هرمز و مجرای ورودی به خلیج فارس و دریای عمان است.

این جزیره که بزرگ‌ترین جزیره خلیج فارس است، به دلیل مجاورت با اقیانوس هند، وجود منابع نفت و گاز و واحدهای پتروشیمی و پالایشگاهی و تجهیزات فراساحلی و برخورداری از تسهیلات بندری برای کشتی‌های بزرگ (در رده پاناماکس) یکی از استراتژیک‌ترین جزایر ایران و خلیج فارس است که به دلیل خدمات سوخت‌رسانی به کشتی‌های عبوری از آبراهه بین‌المللی و پارک‌های انرژی و زیست – فناوری آن شهرتی جهانی دارد.

از سوی دیگر، ویژگی‌های طبیعی و تاریخی این جزیره، باعث شده قشم به یکی از مقاصد گردشگری اصلی در ایران و منطقه خلیج فارس تبدیل شود.

منطقه آزاد تجاری - صنعتی قشم، حدود ۳۰۰ کیلومتر مربع از این جزیره را شامل می‌شود. این منطقه به دلیل قرارگیری در نقطه‌ای کلیدی از کریدور ترانزیتی شمال - جنوب، دسترسی به کریدور پروازهای بین‌المللی شرق – غرب و تسهیلات بندری آن، که به نوعی مکمل بندر شهید رجایی است، نقش پررنگی در تجارت و بازرگانی جهانی دارد.

اهداف و محورهای اصلی فعالیت‌های این منطقه آزاد تجاری - صنعتی شامل توسعه و گسترش صنعت ترانزیت و حمل و نقل، گسترش تجارت و خدمات تجاری، صنایع انرژی‌بر، صنایع بیوتکنولوژیک و منابع دریایی، صنایع گردشگری، شیلات و صید صنعتی، خدمات پشتیبان نفت و پارک‌های انرژی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha