به گزارش روز دوشنبه ایرنا؛ «بهزاد باباخانی» در آئین تجلیل از تعاونیهای برتر استان کرمانشاه به مناسبت هفته تعاون در سرسرای شهید «قاسم سلیمانی» استانداری، افزود: این قرارگاه به زودی به ریاست دکتر مرتضوی معاون اجرایی رئیس جمهور آغاز به کار خواهد کرد.
وی با اشاره به تعریف بسته ۶ وجهی برای این قرارگاه، تاکید کرد: در نظر گرفتن مشوقهایی برای توسعه سرمایهگذاری در استان در حوزههای مالیاتی، تامین اجتماعی و دیگر بخش ها یکی از مهمترین این وجوه است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه با بیان اینکه در وجه دیگر پیشنهاد تامین مالی خصوصا برای طرحهای خاص استان را داده ایم، گفت: درخواست داشتیم بانکهای بزرگ خط اعتباری ویژهای برای طرحهای کرمانشاه در نظر بگیرند.
وی یکی دیگر از مواردی که در این بسته مد نظر قرار گرفته را در نظر گرفتن تخفیف ۲۵ درصدی سود بازرگانی برای واردات کالا از مرزهای استان اعلام کرد و افزود: برخی از استانهای جنوبی از این مزیت برخوردار بودند و ما هم تلاش میکنیم با هدف رونق واردات، ایجاد اشتغال و کمک به کاهش قیمت تمام شده کالاها و به دنبال آن کاهش نرخ تورم، این تخفیف برای کرمانشاه نیز لحاظ شود.
تعاونیها میتوانند شتابدهنده اشتغالزایی در کرمانشاه باشند
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه در ادامه این مراسم با بیان اینکه تعاونیها میتوانند شتابدهنده اشتغالزایی در کرمانشاه باشند، اظهار کرد: با توسعه فرهنگ تعاون می توان به اشتغالزایی بیشتر برای جوانان به ویژه دانش آموختگان دانشگاهی کمک کرد.
باباخانی از نقش تعاونیها در اقتصاد کشور نام برد که بر اساس قانون اساسی در کنار ۲ بخش دولتی و خصوصی به عنوان رکن سوم اقتصاد کشور محسوب میشوند و گفت: ماموریت بخش تعاون ایجاد اشتغال برای افرادی است که سرمایه کافی ندارند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه از قدمت بیش از ۱۰۰ ساله تعاونیها در کشور یاد کرد و با بیان اینکه هم اکنون در کشور بیش از ۱۰۰ هزار تعاونی فعال داریم، ادامه داد: کرمانشاه سه درصد از تعاونیهای کشور را به خود اختصاص داده که با توجه به جمعیت استان سهم بیشتری از تعاونیهای کشور داریم و این امر بیانگر پویایی حوزه تعاون در استان است.
وی با بیان اینکه ۲ حوزه جوانان تحصیل کرده و بانوان عامل تفاوت نرخ بیکاری ما با میانگین کشور هستند، خاطرنشان کرد: باید تعاونیها را در این دو حوزه فعالتر کنیم.
باباخانی یکی از موارد مهمی که تعاونیها باید مد نظر قرار دهند را بروز شدن دانست و گفت: باید به سمت ساختارهای جدید سهام داری و مدیریت در تعاونیها برویم.
وی همچنین خواستار فعال شدن تعاونی ها در حوزه اقتصاد دانش بنیان شد و تأکید نمود: تعاونیها به کمک صادرات استان بیایند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه در ادامه همچنین از سهم ۸۳ میلیون دلاری تعاونیها از صادرات سال گذشته استان هم یاد کرد و این سهم را با توجه به ظرفیتهای صادراتی استان و پتانسیلهایی که در تعاونیها داریم کم ارزیابی کرد.
وی در ادامه بر لزوم فعال شدن شرکتهای توسعه و عمران در شهرستانهای استان نیز تاکید کرد.
در پایان این مراسم پنج شرکت تعاونی برتر استان لوح تقدیر و تندیس هفدهمین جشنواره تعاونی های برتر از دست معاون هماهنگی و امور اقتصادی استانداری دریافت کردند.
نظر شما