به گزارش ایرنا، حامد قادرزاده عصر یکشنبه در دیدار با شهردار و اعضای شورای شهر سنندج اظهار داشت: باید به نحوی عمل کنیم که سنندج به الگویی برای سایر شهرهای کُردنشین در کشور تبدیل شده و همگان از این الگو بهرهمند شوند.
وی افزود: با وجود جنگ تحمیلی و هجمههای ضدانقلاب به دلیل اینکه استان کردستان داری فرهنگ و اصالت است، دشمن هرگز توان دستدرازی به این منطقه را پیدا نکرد.
قادرزاده بر تعریف بسته سیاستی برای مدیریت شهر سنندج تاکید کرد و گفت: این بسته سیاستی باید با توجه به زمان تعریف شود و راهبرد کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت داشته باشد.
وی افزود: برنامهریزی باید با توجه به نیاز جامعه انجام شود و در مقطعی که دیگر نیاز به استمرار آن برنامه نداریم به راحتی حذف شود و برنامه جایگزین به اقتضای زمان و شرایط داشته باشیم.
معاون اقتصادی استاندار کردستان احصا و آسیبشناسی این موضوع که چرا بالای ۹۰ درصد از جمعیت شهرستان سنندج شهرنشین هستند را ضروری دانست و گفت: تعریف نامناسب اقتصاد از دلایل اصلی رشد جمعیت شهری در شهر سنندج است.
وی ابراز امیدواری کرد، با توجه به همدلی و همراهی خوبی که بین مجموعه شهرداری و شورای شهر وجود دارد، شهرداری و شورا هم به الگویی موفق در مسیر توسعه برای سایر شهرها تبدیل شوند.
دیدگاه شهرداری در اجرای پروژهها تولید ثروت است
شهردار سنندج نیز با بیان اینکه دیدگاه شهرداری سنندج در اجرای پروژه ها توجه به مولفه مهم سرمایه گذاری و تولید ثروت است، اظهار داشت: با توجه به اهمیت سرمایهگذاری در توسعه شهر، پروژه پارک نیشتمان به مساحت ۲۰ هکتار از منابع طبیعی گرفته شده و فراخوان برای انجام کار مطالعاتی آن انجام شده است.
سید انور رشیدی افزود: پارک معلم نیز با مالکیت شهرداری دیگر مورد سرمایهگذاری است که در مساحت ۳.۳ دهم هکتار در ورودی سنندج به سمت سقز واقع است که مشاور پروژه مشخص شده و قرارداد آن نیز منعقد شده است.
شهردار سنندج اضافه کرد: دیدگاه ما در اجرای پروژههای شهری، تولید ثروت است، موضوعی که در گذشته کمتر به آن توجه شده است.
رشیدی گفت: ۲ پروژه پارک آشتی و دگران در ۳۰ هکتار در گذشته احداث شده اما مولفه مهم سرمایهگذاری و تولید ثروت در آنها دیده نشده است نیاز به بازنگری و کار مطالعاتی تا صرفا فضای سبز نباشد.
رییس شورای اسلامی شهر سنندج گفت: سنندج ویترین نظام در استان کردستان است که با ارتقای پارامترهای خدمات شهری در این شهر، خدمات نظام برای مردم بیشتر نمایان میشود.
فرهاد میمنتآبادی افزود: در شرایطی که سایر استانها در مسیر توسعه و آبادنی گام بر میداشتند استان کردستان درگیر جنگ تحمیلی و قبل از آن نیز مقابله با گروهکهای ضدانقلاب بود.
وی به ظرفیتهای غنی استان کردستان از جمله ذخایر معدنی، کشاورزی و سرمایه انسانی اشاره کرد و گفت: با توجه به این ظرفیتهای خدادادی که در استان وجود دارد تلاش در مسیر توسعه استان باید با سایر استانها متفاوت باشد.
شهر سنندج مرکز استان کردستان با حدود ۵۰۰هزار نفر جمعیت با سه ناحیه شهرداری اداره میشود.
نظر شما