علی موحدی روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: براساس آمارها هنوز ۱۵ هزار دانشآموز این استان که برخی از آنها درگیر آزمونهای شهریور هستند و هفته آینده آزمون آنها به پایان میرسد و تعیین تکلیف میشوند و برخی نیز از اتباع خارجی هستند که هنوز اقدامی برای ثبت نام انجام نداده اند.
وی بیان کرد: از شمار دانش آموزان ثبت نام شده تاکنون ۲۲۵ هزار نفر معادل ۹۰ درصد برای دریافت کتاب ثبت نام و هنوز ۱۰ درصد از این شمار اقدامی در این زمینه انجام نداده اند.
موحدی اضافه کرد: ثبت نام کتاب بر عهده والدین دانش آموزان است با توجه به اینکه ممکن است برخی از والدین امکان ثبت نام نداشته باشند قرار شده مدیران مدارس خود با دریافت وجه ثبت نام کتاب از دانش آموزان نسبت به ثبت نام آنها اقدام کنند.
وی ادامه داد: از دانش آموزانی که ثبت نام آنها قطعی شده تاکنون ۹۲ درصد در مدرسه های دولتی و ۹۰ درصد در مدرسه های غیر دولتی کلاس بندی شده اند.
موحدی با اشاره به اینکه استان بوشهر رتبه دوم ثبت نام دانش آموزان را کسب کرده است گفت: براساس بررسیهای انجام شده ۸۲ درصد ثبت نام در پایه اول ابتدایی، ۹۶ درصد پایه هفتم و ۵۸ درصد پایه دهم انجام شده است.
وی اضافه کرد: نرخ پوشش تحصیلی استان بوشهر در مقطع ابتدایی ۹۸.۷۶، دوره اول متوسطه ۹۷.۷۲ و متوسطه دوم ۹۱.۴۱ درصد که از میانگین کشوری بالاتر است.
۱۰هزار و ۷۰۰ کلاس درس پذیرای دانش آموزان بوشهری در اول مهر
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر ادامه داد: این شمار دانش آموز در ۱۰ هزار و ۵۰۰ کلاس درس در قالب یکهزار و ۷۰۰ مدرسه سازماندهی میشوند.
موحدی با اشاره به وجود یکهزار و ۳۰۰ کلاس درس تخریبی در استان بوشهر گفت: در هفته دولت امسال ۲۷ مدرسه تحویل آموزش و پرورش شد و پیش بینی می شود همزمان با شروع سال تحصیلی جدید ۱۰ مدرسه و تا دهه فجر نیز ۱۹ مدرسه با کمک خیرین و شرکت های نفتی مستقر در پارس جنوبی به فضای آموزشی این استان اضافه شود.
به گفته موحدی بیشترین کلاس درس تخریبی در شهرستان های بوشهر و دشتستان وجود دارد و انتظار می رود با نگاه مثبت مدیریت ارشد استان و تاکید نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر بتوانیم کلاسهای تخریبی را به کمترین شمار برسانیم.
تحصیل ۳۸.۲۳درصد دانش آموزان استان بوشهر در بخش فنی و حرفه ای و کاردانش
وی با اشاره به استقبال دانش آموزان استان بوشهر از رشته های فنی و حرفه ای گفت: در زمان حاضر ۳۸.۲۳ درصد دانش آموزان این استان در بخش فنی و حرفه ای و کاردانش مشغول به تحصیل هستند که این آمار از میانگین ۳۵.۳۹ درصد کشور بالاتر است.
موحدی ادامه داد: با توجه به استقبال دانش آموزان از رشته های مهارتی امروز در زمینه تجهیزات و فضای هنرستانی استان بوشهر با مشکلاتی روبرو است و تلاش می شود این مشکل با احداث هنرستانها و تاسیس هنرستانهای جوارکارگاهی یا جوار تاسیسات بتوانیم این مشکل را برطرف کنیم.
وی تاکید کرد: انتظار می رود مجموعه نفت گاز و پتروشیمی های مستقر در عسلویه در حوزه تاسیس هنرستانها بویژه هنرستانهای جوار کارگاهی پیشقدم شوند و هنرستانهایی با رویکرد نفت وگاز در این استان ایجاد شود.
دانش آموزان پایههای اول، هفتم و دهم ملزم به تهیه فرم مدرسه هستند
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر در باره فرم دانش آموزان گفت: دانش آموزان پایههای اول، هفتم و دهم در سال تحصیلی جدید به دلیل تغییر پایه تحصیلی ملزم به تهیه فرم جدید هستند اما با هدف کاهش فشار اقتصادی به خانواده ها دانش آموزان سایر پایههای تحصیلی ملزم به تهیه لباس جدید برای فرزندان خود نیستند و می توانند از فرم سال گذشته خود نیز استفاده کنند.
موحدی با اشاره به اینکه طی ۲ سال و نیم گذشته هیچ تجهیزاتی به مدارس استان بوشهر اضافه نشده است اضافه کرد: امسال با همکاری سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان و سازمان مدیریت و برنامه ریزی از محل اعتبارات ملی و تملک دارایی ۴۰ میلیارد تومان اعتبار برای تامین تجهیزات آموزشی شامل میز، نیمکت و صندلی دانش آموز و معلم، کولر، کامپیوتر، چاپگر، کپی و سایر ملزومات دیگر در قالب ۱۸ کاروان به مدارس استان ارسال میشود.
وی یادآور شد: استان بوشهر در بحث قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر رتبه اول توزیع عادلانه اقلام و تجهیزات آموزشی را از آن خود کرده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر در باره کمبود نیروی آموزشی گفت: کمبود نیروی انسانی از طریق ۶۰۰ نفر از ورودیهای دانشگاه فرهنگیان، ۳۰۰ نیروی خرید خدمت، ۳۵۰ پذیرفته شدگان آموزن ماده ۲۸، ۹۵ نفر سرباز معلم و طلبه، ۳۵۰ کادر اداری مدارس، ۲۰۰ نیروی بازنشسته و یکهزار و ۵۰۰ نیروی شاغل جبران میشود.
وی در باره رتبه بندی معلمان در استان بوشهر اظهار کرد: این استان از جمله استانهایی است که کار رتبه بندی معلمان را بخوبی انجام داده و همکاران در حال بارگذاری مدارک خود هستند.
نظر شما