۴۹۶ واحد مسکونی زلزله‌زده در چهارمحال و بختیاری نیازمند بازسازی است

شهرکرد- ایرنا- مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: براساس برآوردهای کارشناسی در زمین‌لرزه اخیر استان ۴۹۶ واحد نیازمند بازسازی و سه هزار و ۱۲۲ واحد نیازمند تعمیر اعلام شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، فرشید ریاحی شامگاه چهارشنبه در نشست بررسی آخرین اقدامات انجام شده درخصوص زمین‌لرزه و جاری شدن سیل اخیر در چهارمحال و بختیاری که با حضور معاون وزیر کشور و رییس سازمان مدیریت بحران ایران و رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برگزار شد، تاکید کرد: بعد از پس‌لرزه‌ها در برآوردهای بعدی یک‌هزار و ۵۰۲ واحد مسکونی دیگر در استان نیازمند بازسازی اعلام شده است.

وی افزود: تاکنون ۷۵ درصد تسهیلات بلاعوض مختص واحدهای مسکونی خسارت‌دیده در زمین‌لرزه اخیر چهارمحال و بختیاری جذب و به خسارت‌دیدگان پرداخت شد.

ریاحی تصریح کرد: در سیلاب اخیر چهارمحال و بختیاری یک‌هزار و ۴۵۰ واحد مسکونی نیازمند احداث، سه هزار و نیازمند تعمیر و پنج هزار و ۴۰۰ واحد مسکونی نیازمند تسهیلات معیشتی شناسایی شد که این درخواست به یک‌سوم کاهش یافت.

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: سالانه ۱۰ هزار و ۲۰۰ واحد و در مجموع چهار ساله فعالیت دولت سیزدهم حدود ۴۱ هزار واحد مسکونی شهری در این استان ساخته می‌شود. 

حسینعلی مقصودی تاکید کرد: برای طرح نهضت ملی مسکن تاکنون ۸۱ هزار و ۳۷۷ ثبت‌نامی در شهرهای چهارمحال و بختیاری انجام شده است که از این تعداد ۲۳ هزار و ۵۰۰ نفر تأیید نهایی، ۱۸ هزار نفر افتتاح حساب و ۱۴ هزار نفر آورده بالای ۴۰۰ میلیون ریال بوده است.

وی افزود: در شهرهای فارسان، لردگان، شهرکیان، بلداجی و سودجان زمین ملی برای ساخت مسکن ملی نیست که نیاز به رایزنی دارد.

مقصودی تصریح کرد: تامین آورده متقاضیان و تامین آب از مشکلات طرح‌های ساخت جهش مسکن در نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری به‌شمار می‌رود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری نیز گفت: دستگاه‌ها و ماشین‌آلات بحران در این استان فرسوده شده و نیازمند نوسازی و بروزرسانی است.

علی حیدری تاکید کرد: حجم بارندگی‌های اخیر چهارمحال و بختیاری ۳۰ میلیون مترمکعب بود که بیشتر آن از استان خارج شد.

وی تسریع در روند پرداخت خسارت‌های ناشی از زمین‌لرزه و جاری شدن سیلاب چهارمحال و بختیاری را ضروری دانست و افزود: با مدیریت به‌موقع، تلاش پیمانکاران، کمک کشاورزان و صبوری مردم مساله قطع آب آشامیدنی شهرکرد مدیریت شد.

حیدری تصریح کرد: اختصاص اعتبار برای اجرای طرح‌های مرتبط با رفع تنش آبی در نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری در دستور کار قرار دارد.

به گزارش ایرنا، در سیلاب تابستان امسال بخشی از زیرساخت‌ها، منازل مسکونی، زمین‌های کشاورزی، باغات و مزارع پرورش ماهی در چهارمحال و بختیاری آسیب دید.ا

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha