سیدمحسن حمزهلو روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از اجرای طرح حاشیه زرینه رود میاندوآب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: طرح ساماندهی حاشیه زرینهرود به عنوان یکی از طرحهای بازآفرینی شهری با رویکرد گردشگری تا قبل از پایان فصل کاری امسال به اتمام می رسد.
وی بر همکاری مدیریت شهری میاندوآب در تسریع عملیات اجرایی این طرح تأکید کرد و گفت: زرینهرود یکی از جاذبههای طبیعی میاندوآب است که ساماندهی حاشیه آن پتانسیل بالای این رودخانه در جذب گردشگر را تقویت می کند.
مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجانغربی افزود: باید اصول فنی و مهندسی در اجرای طرح اعمال شود چرا که طرح ساماندهی حاشیه زرینهرود نقش کلیدی در اصلاح منظر و ساختار شهر میاندوآب دارد.
حمزه لو با تاکید بر تسریع روند اجرای این طرح اظهار کرد: برای شتاب بخشیدن به اجرای این طرح جلسه هماهنگی با فرماندار میاندوآب و پیمانکار این طرح برگزار می شود.
به گزارش ایرنا، طرح مطالعاتی ساحلسازی زرینهرود از سال ۱۳۹۲ شروع شده ولی پس از مدتی متوقف شد؛ عملیات اجرایی این طرح دوباره از سال ۱۳۹۷ در سه فاز به طول ۳.۶ کیلومتر از مقابل بیمارستان حضرت فاطمه(س) تا کوی امام علی (ع) شروع شد و پس از مدتی فعالیت پیمانکاران، دوباره متوقف شد.
این طرح که نقش مهمی در جذب گردشگر در این شهرستان دارد امسال دوباره کلید خورده است.
میاندوآب دارای سه رودخانه قوروچای، سیمینهرود و زرینهرود است که از داخل و حاشیه این شهر عبور میکند.
سیمینهرود یکی از رودهای مهم آذربایجانغربی است که از کوهستان های بوکان، سقز، بانه و شمال عراق سرچشمه میگیرد و پس از عبور از شهرهای بوکان و میاندوآب به دریاچه ارومیه میریزد و زرینهرود نیز به طول ۲۳۰ کیلومتر طولانیترین رودخانههای آذربایجان غربی است که در طول مسیر خود از شاهین دژ و میاندوآب عبور کرده و به دریاچه ارومیه میریزد.
رودخانه قوروچای نیز پس از گذر از روستاهای واقع شده در جنوب شرقی بخش باروق به رودخانه زرینهرود میاندوآب میریزد.
میاندوآب در جنوب آذربایجانغربی واقع شده است.
نظر شما