به گزارش خبرنگار ایرنا، معاون صنایع عمومی وزیر صنعت، معدن و تجارت در این آیین اظهار داشت: مرحوم رحیم پور ازغدی قالب شکن و دارای قلمی خاص بود و همچنین اعتقاد خاصی به فهم مطلب داشت.
محمد مهدی برادران که از شاگردان مرحوم رحیمپور ازغدی بود، ادامه داد: بسیاری از فعالان جریان عدالت خواه امروز یا از جمله شاگردان آن مرحوم هستند و یا از مطالب تاثیر گرفتند.
وی با بیان اینکه مرحوم رحیم پور ازغدی در مطالعه هم دقیق و در دشمن شناسی قوی و با خنثی کاری مخالف و تکلیف مدار بود، بیان کرد: وی خود را سرباز ولایت میدانست. او معتقد بود یکی از چالشهای بزرگ کشور نرم افزار مدیریتی است و نیازمند اصلاح ساختار اداری هستیم.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی هم با بیان اینکه مرحوم رحیم پور ازغدی مرد خطر و در شرایط سخت و همچنین فرار از تملق و چاپلوسی بود. آن مرحوم در راه خود مایوس نشد و نمیترسید.
حسن رحیم پور ازغدی با بیان اینکه پدرم از محافظه کاری و ریا کاری و توجیه وضع موجود متنفر بود، اظهار داشت: اگر مقالات او جمع آوری و چاپ شود خدمت بزرگی به انقلاب است. بهترین روش حفظ نظام را نقد نظام می دانست و تا آخر عمر به مبانی انقلاب پایبند بود. نقدهای او همراه با ارائه راهکار بود.
نماد برجسته عدالت طلبی
مدیر عامل موسسه فرهنگی قدس نیز در این آیین گفت: مرحوم رحیم پور ازغدی نماد برجسته حوزه عدالت طلبی بود.
علی یعقوبی با بیان اینکه منزل آن مرحوم قبل از انقلاب کانونی برای شکل گیری مبارزات بود، افزود: بعد از انقلاب هم منزل او محلی برای انقلابیون بود.
وی ادامه داد: مرحوم ازغدی متواضع، ساده زیست و بی آلایش بود.
حبیب رحیم پور ازغدی از فرزندان مرحوم ازغدی هم گفت: آن مرحوم شخصیت جامعی داشت. اقتصاد، سیاست، فرهنگ و علم را پابه پای هم پیش برد و به پای دین آورد.
وی با بیان اینکه پدرم با ارتجاع مبارزه میکرد، افزود: آن مرحوم از هر فرصتی برای اظهار نقد و بازخوانی انقلاب استفاده میکرد و منتقد بودن را با معتقد بودن گره میزد.
حاج حیدر رحیمپور ازغدی، فعال سیاسی و از مبارزان دوران انقلاب اسلامی، نوزدهم شهریورماه پارسال، در سن ۸۹ سالگی بر اثر نارسایی قلبی درگذشت و پیکر آن مرحوم در رواق دارالحجه به خاک سپرده شد.
در پی درگذشت مرحوم رحیم پورازغدی، رهبر معظم انقلاب، رییس جمهوری و برخی دیگر از مسوولان کشور پیام های تسلیتی صادر کردند.
نظر شما