به گزارش ایرنا، کیومرث حبیبی روز شنبه در بازدید از مرکز نگهداری معتادین متجاهر ماده ۱۶ در سنندج با تاکید بر همکاری دستگاههای خدمات رسان به شهرداری در آماده سازی این مرکز اظهار داشت: شرکت برق و شرکت گاز همکاری های لازم را در خصوص انتقال ترانس برق و همچنین گازکشی این محل با شهرداری داشته باشند.
وی در حین این بازدید در تماس تلفنی با متولیان شرکت گاز و شرکت برق نسبت به رفع این مشکل در کوتاه ترین زمان قول مساعد گرفت و افزود: هرگونه کم کاری در این خصوص جایز نبوده؛ چرا که رفع این مشکل به عنوان یکی از مطالبات جدی مردم از تاکیدات استاندار است و همه باید پای کار باشند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان با بیان اینکه این مرکز باید تا پایان شهریورماه آماده و به بهره برداری برسد، اضافه کرد: کار جهادی یعنی کاری را شروع کردید تا زمان اجرای کامل رها نکنید و در فرآیند اجرا نیز سرعت عمل کامل داشته باشید.
وی افزود: موضوع ساماندهی معتادین متجاهر کاری بر زمین مانده و از مطالبات جدی مردم بود، شهرداری در این خصوص کار بسیار عالی انجام داده است.
حبیبی با بیان اینکه وظیفه شهرداری تنها خدماتی، کالبدی و ترافیکی نیست بخش زیادی از وظایف شهرداری مربوط به حوزه اجتماعی است، گفت: دستگاه های ما توانایی لازم را برای ورود به موضوعات اجتماعی ندارند ولی با وجود تمام مشکلات اقتصادی و غیره شهرداری سنندج با توجه به توان انسانی و حرفه ای که دارد در خصوص رسالت اجتماعی خود بسیار خوب و قابل تقدیر عمل کرده است.
عملیات اجرایی احداث مرکز جمع آوری معتادان متجاهر در حال اجرا است
شهردار سنندج نیز با بیان اینکه عملیات اجرایی احداث مرکز جمع آوری معتادان متجاهر در سنندج در حال اجرا است و بزودی تکمیل و آماده بهره برداری خواهد بود، گفت: این مکان ظرفیت ساماندهی ۴۵۰ معتاد متجاهر را دارد و تاکنون برای آمادهسازی و تجهیز آن بیش از ۱۵ میلیارد ریال هزینه شده است.
سید انور رشیدی با تاکید براینکه مکان نگهداری در سطح بسیار خوبی توسط شهرداری سنندج انجام گرفته و بعد از تکمیل تحویل بهزیستی داده می شود، افزود: مدیریت شهری گام اصلی را در بحث ساماندهی معتادین متجاهر برداشته است اما پیشبرد این مهم قطعا مستلزم همراهی همه بخشها و دستگاههای ذیربط و آحاد مردم است.
وی به اهمیت دوران بازپروری و ایجاد اشتغال برای معتادان بهبود یافته تاکید کرد و گفت: ایجاد اشتغال و بکارگیری این افراد بعد از درمان از موضوعات بسیار مهمی است که مانع از بازگشت دوباره آنها به دامان اعتیاد میشود و ما از آن غافل نیستیم.
شهردار سنندج افزود: در همین راستا و با هدف ایجاد بسترهای لازم برای بازگشت این افراد به جامعه در جوار این مرکز، کارگاههای آموزشی راهاندازی میشود.
رشیدی با بیان اینکه زیرساخت لازم برای راه اندازی این مرکز توسط شهرداری سنندج در کنار همین مرکز ایجاد شده است، گفت: این افراد همزمان با روند درمان، مهارتهای حرفهای در رشته های مختلف با توجه به نیاز بازار کار را فرا میگیرند تابعد از بهبودی کامل جذب بازار کار شوند.
وی اضافه کرد: این محل براساس وعده ای که به استاندار داده ایم در زمان مقرر آماده بهره برداری می شود البته بخشی از ریزکاری ها را گذاشته ایم که توسط خود معتادینی که اسکان داده می شود انجام شود.
شهردار سنندج با بیان اینکه این مهم با هدف سرگرم شدن اسکان یافتگان در این محل انجام می شود، گفت: افراد به محض ورود به کمپ ۱۵ روز قرنطینه می شوند تا در صورت داشتن بیماری خاص به دیگران انتقال پیدا نکند.
سنندج با حدود ۵۰۰ هزار نفر جمعیت با سه ناحیه شهرداری اداره می شود.
نظر شما