علی رحیمیآذر روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با گزارش ماموران نیروی انتظامی مبنی بر کشف و ضبط محموله لوازم یدکی خودرو از نوع کمک فنر به تعداد ۴۹۲ هزار عدد پروندهای در این خصوص در تعزیرات حکومتی تشکیل شد.
وی اظهار کرد: با توجه به محتویات پرونده و انجام تحقیقات لازم توسط شعبه و اخذ آخرین دفاع اتهام انتسابی محرز و فرد متخلف علاوه بر ضبط کالا به پرداخت ۱۳ میلیارد و ۱۰۲ میلیون ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم شد.
او با اشاره به تشدید برخورد با فروشندگان و عرضهکنندگان لوازم یدکی قاچاق ، تقلبی و بیکیفیت خودرو در استان اردبیل، بیان کرد: نصب کد شناسه و کد رهگیری بر روی تمامی لوازم یدکی خودرو الزامی است.
رحیمیآذر با بیان اینکه تمامی تولیدکنندگان و عرضهکنندگان لوازم یدکی موظف به نصب این کدها برروی کالا هستند، اضافه کرد: در غیر این صورت طبق ماده ۱۳ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز تخلف محسوب شده و برابر قانون مبارزه با قاچاق با متخلفان به شدت برخورد خواهد شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل ادامه داد: خرید و فروش و حمل یا نگهداری کالا خارج از ضوابط تعیینی دولت تخلف محسوب میشود و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.
وی گفت: تمامی واحدهای تولیدی، خدماتی و توزیعی و اصناف در استان زیر ذرهبین تعزیرات هستند و به صورت مداوم بر نحوه عملکرد آنها نظارت میشود.
او پدیده قاچاق و هرگونه فعالیتهای اقتصادی غیرقانونی را موجب اخلال در نظام اقتصادی کشور دانست و افزود: برخورد با فرصتطلبان و سوءاستفادهکنندگان و مفسدان اقتصادی از اولویتهای دستگاه قضایی است.
وی اظهار کرد: هموطنان میتوانند هر گونه گزارش خود در رابطه با احتکار، قاچاق و تقلبی بودن کالا، غیراستاندارد بودن کالا، گرانفروشی T کمفروشی و عرضه کالا خارج از شبکه توزیع را از طریق سامانه ارتباطی ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن و تجارت اطلاع دهند.
به گزارش ایرنا، در حال حاضر ۵۰ هزار واحد صنفی در قالب ۱۱۶ اتحادیه صنفی و ۶ اتاق اصناف در نقاط مختلف استان اردبیل فعالیت دارند.
نظر شما