به گزارش ایرنا از اعلام روز سه شنبه روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد قشم، ایوب زارعی اظهار داشت: فراگیران این دوره ۱۰ سرفصل آموزشی از جمله مفاهیم و اصطلاحات میراث فرهنگی و گردشگری، قوانین و مقررات مربوط به حفظ میراث، جغرافیای جهانگردی و اکوتوریسم و جاذبه های تاریخی و میراث فرهنگی را فرا گرفتند.
وی ادامه داد: آشنایی با فنون راهنمای تور، تاریخ و فرهنگ اقوام، اصطلاحات انگلیسی در زمینه گردشگری، صنایع دستی، بهداشت سفر و کمکهای اولیه و آموزش عملی اجرای تور از دیگر مباحث ارائه شده در این دوره آموزشی است.
سرپرست مدیریت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم توضیح داد: در دوره بلد بومی قشم ۹۶ داوطلب هر یک در ۷۰ ساعت شامل ۶۲ ساعت آموزش نظری و یک سفر نیم روزه هشت ساعته سرفصل های یادشده را آموزش دیدند.
زارعی اضافه کرد: دورههای راهنمای محلی زیر نظر مدیریت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم و با هدف ارتقای صنعت سبز گردشگری و کمک به تسریع فرآیند جهانی شدن جزیره قشم برگزار میشود و در پایان هریک از افراد شرکت کننده گواهینامه معتبر دریافت میکنند.
به گزارش ایرنا، جزیره قشم در جنوب ایران با یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع وسعت به عنوان بزرگترین جزیره خلیج فارس با داشتن سایت های منحصر به فرد گردشگری، سواحل زیبا، بازار مناسب خرید و غذاهای خوشمزه دریایی، در طول سال میزبان چندین میلیون مسافر و گردشگری داخلی و خارجی است.
این جزیره به دلیل وجود سایت های مهم گردشگری همچون طولانی ترین غار نمکی جهان، جنگل زیبای دریایی حرا، تنگه چاهکوه، سایت تخم گذاری لاک پشت های پوزه عقابی، سواحل زیبا، غارهای خوربس، جزایر ناز و قلعه پرتغالی ها یکی از ظرفیت های خوب گردشگری کشور ارزیابی می شود.
وجود ماسه های نقره ای و طلایی در سواحل، وجود آهوان جبیر در جزیره هنگام و لارک، خلیج دلفین های هنگام، جزایر ناز، بادگیرها و چاه های تلا در بندر تاریخی لافت، موزه بسیار زیبای ژئوپارک قشم و صنایع دستی بانوان این جزیره موجب شده است که در طول سال این منطقه میزبان انبوه مسافران باشد.
ارتباط با مردمان شریف و میهمان دوست جزیره قشم، استفاده از خانههای بوم گردی در روستاهای هدف گردشگری، بازدید از موزه لنج سازی گوران، استفاده از سواحل زیبا، خرید از بازارها و مجتمعهای تجاری، استفاده از مدارس غواصی برای تماشای شگفتیهای زیبای زیر آب، شنا در سواحل و بهره بردن از ورشهای مختلف آبی به همراه خرید صنایع دستی بانوان هنرمند جزیره هم از دیگر امتیازات سفر به این جزیره شگفتیها است.
سفر به قشم از سه مسیر هوایی (فرودگاه بینالمللی قشم)، زمینی (سفر با خودروهای شخصی و عمومی از طریق اسکله پهل بندرعباس به اسکله لافت جزیره قشم توسط شناورهای لندینگ کرافت) و دریایی (از اسکله شهید حقانی بندرعباس به اسکله شهید ذاکری شهر قشم) امکانپذیر است.
نظر شما