محمد صدیق ارم روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به نقش دامپزشکی در تامین سلامت جامعه افزود: با دستور مستقیم دادستان عمومی و انقلاب شهرستان قشم و با حضور کارشناسان دامپزشکی، شبکه بهداشت و اصناف سازمان منطقه آزاد این رستوران به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی و نگهداری مقادیر قابل توجهی گوشت نامناسب و غیر قابل مصرف پلمب شد.
وی ادامه داد: بیش از ۱۱۲ کیلوگرم فرآورده خام دامی اعم از گوشت قرمز، مرغ و ماهی در این واحد متخلف جمع آوری، ضبط و معدوم شد.
رییس اداره دامپزشکی قشم با اشاره به اینکه کارشناسان دامپزشکی این شهرستان مرزی بر همه مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی نظارت مستمر و با متخلفین بهداشتی برخورد قانونی دارند، توضیح داد: تمامی قشموندان هنگام خرید فرآورده های خام دامی به تاریخ تولید و انقضا و برچسب نظارت و مهر و لیبل بهداشتی دامپزشکی توجه ویژه کنند.
ارم با بیان اینکه کنترل و نظارت بهداشتی مراکز عرضه، توزیع و تولید فرآورده های خام دامی یکی از مهمترین وظایف دامپزشکی است افزود: اجرای طرح های منسجم و مستمر تشدید کنترل و نظارت بهداشتی در سال، افزایش آگاهی مردم و اطلاع رسانی مداوم و آموزش همگانی از اقدامات اداره دامپزشکی در شهرستان قشم است.
وی از عموم قشموندان درخواست کرد ضمن رعایت توصیه های بهداشتی دامپزشکی به عنوان ناظر بهداشتی همیار دامپزشکی باشند و در صورت اطلاع و مشاهده هرگونه تخلف مرتبط با اداره دامپزشکی شهرستان قشم از طریق شماره های ۰۷۶۳۵۳۴۴۱۱۰ و ۰۷۶۳۵۳۴۴۴۲۰ به اداره کل دامپزشکی جزیره اطلاع دهند.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما