صندوق تعاون روستایی ایرانیان خدمات الکترونیک خود را گسترش می‌دهد

اردبیل- ایرنا- مدیرعامل صندوق تعاون روستایی ایرانیان اعلام کرد: صندوق تعاون روستایی ایرانیان به عنوان یک نهاد حمایتی و مالی مرتبی با بخش تعاون و کشاورزی خدمات الکترونیک خود را در ۹۴ شعبه فعال خود در سطح کشور گسترش می‌دهد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد مصباح روز چهارشنبه در نشست مشترک با مدیران شرکت‌ها و اتحادیه‌های تعاونی روستایی استان اردبیل گفت: صندوق تعاون روستایی ایرانیان در راستای توسعه خدمات الکترونیک، برای هر کدام از ۹۴ شعبه فعال این صندوق، ۱۰ هزار قطعه کارت بانکی پیش‌بینی کرده که با همکاری بانک تجارت در اختیار مشتریان و سپرده‌گذاران این صندوق قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به آغاز روند توزیع این کارت‌ها در بین ۹۴ شعبه فعال صندوق تعاون روستایی ایرانیان سراسر کشور بیان کرد: شماره ۱۶ رقمی درج شده بر روی کارت را بانک تجارت صادر کرده و شماره حساب مرتبط نیز متعلق به شماره حساب موجود اعضا و سپرده‌گذاران در صندوق خواهد بود و انتقال مالی نیز از حساب مادر صندوق انجام خواهد شد.

مدیرعامل صندوق تعاون روستایی ایرانیان بیان کرد: برای توسعه خدمات الکترونیک ان صندوق، با بانک پارسیان نیز مذاکراتی انجام شده و روند کار دنبال می‌شود.

وی مجموع سرمایه موجود صندوق تعاون روستایی ایرانیان را ۷۵۰ میلیارد ریال و تعداد اعضای این صندوق را حدود ۱۴۰ هزار نفر اعلام کرد.

مصباح این صندوق را بازوی حمایتی از فعالان تعاونی بخش کشاورزی عنوان کرد و گفت: این صندوق یک موسسه مالی صرف نیست و یک موسسه مالی، اجتماعی و خدماتی محسوب می‌شود.

وی با رد ابهام در خصوص فعالیت قانونی صندوق تعاون روستایی ایرانیان اضافه کرد: این صندوق برابر قانون ایجاد شده و درخواست تعطیلی این موسسه مالی که از سوی بانک مرکزی ارائه شده بود، توسط محاکم قضایی و برابر مستندات حقوقی و قانونی رد شده است.

مدیرعامل صندوق تعاون روستایی ایرانیان با بیان این که صندوق بنا ندارد که با شبکه بانکی کشور رقابت کند، بلکه خود را برای توسعه خدمات به کشاورزان به خصوص در مناطق روستایی آماده کرده است، افزود: آماده هستیم که شعب صندوق را در مناطق روستای و دورافتاده دایر کنیم.

وی گفت: با توجه به افزایش هزینه‌های تولید، این صندوق در دولت سیزدهم توانست با حمایت مشارکتی و ارائه تسهیلات به اتحادیه و تشکل‌های تحت پوشش سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران بخشی از نیازهای کشاورزان را تامین کند.

مصباح، با اشاره قدمت این صندوق بخش کشاورزی و از آغاز فعالیت آن از سال ۱۳۲۵ اظهار کرد: مشارکت در انجام فعالیت‌های مختلف کشاورزی از جمله تامین نهاده‌های دامی، کود و سم، تامین کالاهای اساسی، ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی در قالب طرح‌های بزرگ بخش کشاورزی از جمله اهداف تاسیس این صندوق است.

وی اضافه کرد: شبکه تعاون روستایی متشکل از اتحادیه ملی، استانی و شهرستانی در کل کشور پراکنده هستند که این اتحادیه‌ها و شبکه‌ها برای اجرای طرح‌های کشاورزی جهت دریافت تسهیلات به صندوق تعاونی روستایی ایرانیان معرفی می‌شوند.

مدیرعامل صندوق تعاون روستایی ایرانیان از رایزنی برای مشارکت این صندوق در اجرای کشت قراردادی در سال زراعی جدید در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: این صندوق برای تعامل بیشتر با سازمان تعاون روستایی و ممانعت از مهاجرت روستاییان، اقدام به ارائه تسهیلات در تمام فرایند و ارائه انواع ضمانت‌نامه‌ها می‌کند.

مدیرکل تعاون روستایی استان اردبیل نیز در این جلسه با اشاره به فعالیت چهار شعبه اردبیل، پارس‌آباد، بیله‌سوار و گرمی، خواستار دایر شدن شعب فعال این صندوق در شهرستان‌های مشگین‌شهر، نیر و نمین استان اردبیل شد.

ابوالفضل دشتبانی با بیان این که بیش از یک سوم سپرده و سرمایه صندوق در منطقه یک این موسسه مالی و حمایتی کشاورزی شامل استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان، کردستان و گیلان و اردبیل معلق به شعب استان اردبیل است، خواستار ارائه خدمات بیشتر توسط این صندوق در سطح استان اردبیل شد.

وی بیان کرد: اعتماد به فعالیت این صندوق در استان اردبیل بسیار بالاست و کشاورزان و تعاونی‌های کشاورزی فعال در این استان،  این صندوق را محلی مطمئن برای خدمات خود می دانند ولی تسهیلات پرداختی به اعضا به اندازه این اعتماد و میزان سپرده آنها نیست.

علی محفوظی ، مدیر امور شعب صندوق تعاون روستایی ایرانیان استان اردبیل نیز در این جلسه، میزان سرمایه جذب شده در این صندوق در سطح استان اردبیل را ۱۹۳ میلیارد ریال اعلام کرد.

وی گفت: صندوق تعاون روستایی ایرانیان در استان اردبیل ۲ هزار و ۷۹۷ نفر عضو و سپرده‌گذار دارد و تاکنون به ۴۰۵ نفر از اعضا تسهیلات پرداخت کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha