ظرفیت تولید نان در مشهد طی دهه پایانی ماه صفر افزایش یافته است

مشهد- ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشهد گفت: در ایام دهه پایانی ماه صفر، ظرفیت تولید نان در این شهرستان افزایش یافته و تمهیدات ویژه برای تامین نان زائران و مجاوران در نظر گرفته شده است.

محمد میری دیسفانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این راستا ۱۰۸ واحد نانوایی در محدوده‌های منتهی به حریم حرم مطهر رضوی در این ایام فعالیت دارند.

وی ادامه داد: به منظور افزایش ظرفیت تولید نان در این ایام، استقرار ۱۵۰ نانوایی خیر با ۵۰ تنور خانگی و ظرفیت پخت حداقل ۱۰ هزار قرص نان لواش روزانه، اختصاص هزار و ۸۰۰ کیسه آرد به شورای هیئات مذهبی، استقرار ۱۲ دستگاه کانکس سیار نانوایی از طرف شورای هیئات مشهد، محاسبه ریز تراکنش های ۳۵۰ واحد نانوایی برای افزایش پخت با دستگاه های جدید از جمله تمهیدات پیش‌بینی شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشهد گفت: همچنین اختصاص ۱۷ هزار و ۵۰۰ کیسه آرد به متصدیان نانوایی برای پخت فوق العاده، بازگشایی سه واحد نانوایی غیر فعال در حریم مطهر رضوی و اختصاص سهمیه آرد برای رفاه حال زائران و مجاوران از دیگر اقدامات در دست انجام است.

میری با اشاره به فعالیت همه روزه نانوایی‌های اطراف حرم مطهر رضوی افزود: اختصاص ۴۵۰ کیسه سهمیه آرد به نانوایی های مستقر در کمپ غدیر، انتخاب ۸۰۰ واحد نانوایی منتخب برای افزایش زمان کار تا ساعت ۲۳ هر شب و استفاده از ظرفیت مدارس مسیرهای منتهی به حرم مطهر برای نصب تنورهای سیار نانوایی نیز از جمله برنامه‌های این ایام در تامین نان مردم است.

وی اضافه کرد: همچنین در این ایام در کنار بازرسان جهادکشاورزی از توان بازرسان بسیج اصناف، اتحادیه نانوایان، اتاق اصناف و شورای هیئات مذهبی استفاده می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشهد گفت: پیرو مصوبه کارگروه آرد و نان، تصمیم گرفته شد قرارگاهی در محل شورای هیئات مذهبی به منظور نظارت مستمر بر فعالیت نانوایان منتخب برای نظارت بر تهیه و توزیع نان ایجاد شود.

میری افزود: با هدف نظارت بر ۵۰۰ واحد صنفی عرضه ارزاق عمومی و ۸۰۰ واحد نانوایی منتخب در چهار ورودی حرم مطهر ۱۲۰ بازرس در قالب ۶۰ تیم و ۸۰ نفر هم در قالب ۴۰ تیم برای سایر مسیرهای خارج از محدوده حریم حرم در نظر گرفته شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha