مدیر واحد قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این جایزه در راستای معرفی زنان نمونه روستایی و نقش محوری بانوان در کاهش آسیب های اجتماعی و فرهنگی برگزار میشود.
کامل گلباغی با اشاره به اینکه معرفی بانوان هنرمند روستایی در بخشها هنرهای نمایشی، سینما، هنرهای تجسمی، هنرهای تزئینی، فرش دستباف، لباس و موسیقی از جمله محورهای این جایزه تعیین شده است، ادامه داد: بانوان نویسنده روستایی که صاحب آثار تالیفی، ترجمه کتاب، داستان و شعر باشند هم از دیگر محورهای این جایزه است.
وی اضافه کرد: بانوان فعال رسانهای روستایی، بانوان مسوول سازمانهای مردم نهاد روستایی، بانوان فعال نام آور حوزه مدیریت روستایی، بانوان ورزشکار روستایی و بانوان مبلغ و مروج فرهنگ قرآنی از دیگر محورهای این جایزه است.
مدیر واحد قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان افزود: آخرین مهلت اعلام حضور زنان توانمند در زمینههای ذکر شده ۲۵ تا ۳۰ شهریور سال جاری است.
گلباغی تاریخ برپایی نمایشگاه و اختتامیه این برنامه را هفتم مهرماه امسال خواند و گفت: علاقه مندان می توانند برای شرکت در این جایزه بزرگ و ارزشمند آثار خود را به دبیرخانه این برنامه واقع در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کامیاران با کد پشتی ۶۶۳۱۶۹۹۹۶۴ و یا به شماره واتساپ ۰۹۹۱۰۹۵۰۸۷۶ ارسال کنند.
شهیده فاطمه اسدی در سال ۱۳۳۹ در روستای «ماموخ» از توابع شهرستان دیواندره به دنیا آمد؛ او سال ۱۳۶۳ برای آزادی همسرش از دست یکی از گروهکهای معاند به اردوگاه آنان میرود و پس از یک ماه آزار و شکنجه، مظلومانه به شهادت میرسد.
پیکر مطهر او پس از ۳۷ سال سرانجام در روز ۱۷ آبان سال ۱۴۰۰ در کوههای چهل چشمه دیواندره تفحص شد و پس از برگزاری مراسم وداع شهرهای مشهد، قم، تهران و کرمانشاه، در نهایت در جوار مرقد بی بی هاجر خاتون (س) در سنندج برای همیشه آرام گرفت.
نظر شما