به گزارش خبرنگار ایرنا سید علیرضا موسوینژاد روز پنجشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان که به ریاست استاندار خراسان جنوبی برگزار شد افزود: درخصوص ساماندهی این محلهها نیازمند همافزایی سایر ادارات هستیم و این مشارکت در حوزههای مختلف میتواند بخشی از مشکلات موجود را مرتفع کند.
وی گفت: ۱۲۵ مدرسه استان در حاشیه جادهها و بدون حصار هستند که برای دانشآموزان خطرناک است و حصارکشی آنها در قالب اعتبارات استانی امکان پذیر نیست.
دبیر شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی اظهار داشت: در زمینه هزینه ترمیم دروس دوره متوسطه با توجه به بخشنامه حوزه وزارتی در ترمیم و ارتقای دروس نهایی و تاثیرگذاری آن در آزمون، عدهای برای شرکت در آزمون مجدد شرکت میکنند و چون این آزمون هزینهبر است پیشنهاد میکنیم رقم دروس از ۲۰ هزار تومان به ۱۰۰ هزار تومان افزایش یابد.
وی افزود: در مورد تامین سرویس ایاب و ذهاب دانشآموزی بازماندگان از تحصیل، روستا مرکزی و دانشآموزان استثنایی با توجه به افزایش نرخ کرایه نیازمند همراهی سایر دستگاهها برای تامین سرویس هستیم.
موسوینژاد گفت: همچنین راهاندازی باشگاه سوادیار با همت مجمع خیرین حامی سوادآموزی در دستور کار قرار گرفته است و با توجه به اینکه ۲ درصد از باقیمانده قشر بیسواد نیازمند حمایت مالی هستند باید اعضای این باشگاه برای پیگیری امور با دستور استاندار مشخص و به تهران ارسال شود.
وی گفت: درخصوص سوادآموزی اتباع و مهاجرین خارجی در راستای برنامههای یونسکو و تاکیدات مقام معظم رهبری براساس سند تحول بنیادین اقدامات قابل توجهی صورت گرفته است اما درخواست داریم مراتب برای در اختیار گذاشتن بانک اطلاعاتی توسط اداره کل اتباع و امور مهاجرین خارجی اعلام شود.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی ادامه داد: با آغاز سال تحصیلی نیروی انسانی مورد نیاز برابر تزار اعلام شده و کلاسی بدون معلم در استان نخواهیم داشت.
وی گفت: حجم قابل توجهی از نقل و انتقالات انجام شده و درخصوص نیروی خرید خدمات شیوه بهکارگیری هنوز مشخص نشده است که در صورت نیاز تعدادی نیروی خرید خدمات هم جذب خواهند شد.
نظر شما