عضو هیات مدیره مرکز نگهداری از معلولین ذهنی خلخال در حاشیه مراسم تجلیل از مسعود امیدی خیر نیکوکار در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: مرکز مهرآفرین مرداد ماه سال ۱۳۸۴ با اخذ مجوز رسمی از اداره کل بهزیستی استان اردبیل از سوی سرمایهگذار بخش خصوصی راه اندازی و در سال ۱۳۹۲ به صورت هیات مدیره ای اداره شده و از خانوادههای بی بضاعت معلولان نگهداری شده دراین مرکز هزینهای دریافت نمیشود.
دکتر عمران خسروی پزشک با تقدیر از کمک مالی خیرین و حمایت از فعالیتهای خیریه این موسسه افزود: برای توسعه فعالیتهای موسسه خیریه نهگداری معلولان ذهنی مهرآفرین خلخال اخیرا یک ساختمان به قیمت ۳۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال خریداری شده است.
عضو هیات مدیره مرکز خیریه مهرآفرین اظهار کرد: در حال حاضر ارائه کلیه خدمات پزشکی عمومی و تخصصی به معلولان این موسسه در بیمارستان و مراکز بهداشتی و درمانی خلخال و بیمارستانهای دولتی استان اردبیل رایگان بوده و در این مرکز علاوه بر تزریق واکسن کرونا، واکسن آنفلوانزا نیز به معلولان این مرکز تزریق شده است.
وی با بیان اینکه طبق اساسنامه این موسسه خیریه زیر نظر هیات امنا و بوسیله هیات مدیره اداره شده و فعالیتهای آن اعم از جذب مشارکتهای مردمی زیر نظر هیات مدیره است، بیان کرد: موسسه خیریه نگهداری و توانبخشی معلولان ذهنی خلخال با ظرفیت نگهداری ۵۰ معلول آماده دریافت کمکهای نقدی و غیرنقدی نیکو کاران میباشد.
خسروی با اشاره به کسب عنوان مرکز نمونه موسسه "مهر آفرین " خلخال در بین مراکز توانبخشی استان اردبیل گفت: این موسسه با ارائه بهترین و بالاترین سطح خدمات توانبخشی، بهداشت و درمان، تغذیه و امکانات رفاهی به معلولین مستقر در آن از لحاظ درجهبندی جزو مراکز درجه یک نگهداری معلولین ذهنی کشور محسوب میشود.
وی خاطرنشان کرد: این مرکز در طول سالهای فعالیت خود توانسته علاوه بر ارائه خدمات به معلولین ذهنی بالای ۱۴ سال منطقه، معلولان ذهنی اعزامی از شهرستانهای دیگر استان اردبیل را زیر پوشش خدمات توانبخشی قرار دهد.
عضو هیات مدیره مرکز خیریه مهرآفرین گفت: در حالی که هزینههای ماهانه ارائه خدمات توانبخشی به ۵۱ معلول ذهنی زن مستقر در این موسسه خیریه یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال است، تنها ۲۰ درصد از این هزینه از طریق یارانه پرداختی بهزیستی و مابقی هزینهها از طریق کمکهای مالی اعضای هیات مدیره و همچنین کمکهای مالی سایر خیرین تامین میشود.
وی اظهار کرد: در حال حاضر ۱۵ نفر شامل یک پزشک عمومی، ۲ پرستار، ۲ روانشناس، کارشناس تغذیه و سایر نیروهای انسانی فعال در بخشهای مختلف این مرکز، خدمات مختلف از جمله فیزیوتراپی، گفتار درمانی، بهداشت و درمان و سایر خدمات روزمره مورد نیاز معلولان این مرکز را ارائه میکنند.
نظر شما