به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، غلامعلی حداد عادل روز یکشنبه - ۲۷ شهریورماه - ششمین کنگره بین المللی شعر و ادب فارسی و نکوداشت مقام استاد شهریار با گرامیداشت یاد و خاطره استاد سخن شهریار ، گفت: خوشبختانه با توجه با ارزش و جایگاه اشعار استاد شهریار ، امروز اشعار استاد در جامعه جنبه کاربردی به خود گرفته از این باید او را از شعرای موفق بدانیم.
رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی در ادامه افزود: استاد شهریار در دورانی شعر می گفت که جنگ وجدالی بنام شعر نو وشعر کهن مطرح بود ، در آن دوران بسیاری از جوانان گرایش به شعر نو داشته و در مقابل شعر کهن را تحقیر می کردند ازاین رو استاد شهریار با وجودش اثبات کرد که شعر کهن فارسی همچنان زنده است و همواره زنده خواهد ماند.
به گفته وی ، استاد شهریار درعین حال ثابت کرد که اگر شاعر و شعر باشد بدون تردید شعر همواره زنده می ماند.
حداد عادل در ادامه با اشاره به وحدت آفرینی نقش بی بدیل استاد شهریار ، تصریح کرد: وی نشان داد که مردم ایران فراتر از اختلاف زبان و فرهنگ ما، ملت یگانه هستند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه مسلمانی ، ایرانی بودن و آذربایجانی غیرتمند را سه بعد وجودی استاد شهریاری برشمرد و گفت: این سه بعد یک کمال و جامعیت به او بخشیده است.
حداد عادل با اشاره به اینکه اشعار فارسی استاد شهریار عامل پیوند و وحدت ایرانیان است، اظهار داشت: اشعار آذری و به ویژه حیدربابای او یک حماسه جاویدان است.
نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی در ادامه به جایگاه اشعار استاد شهریار در کشورهای ترک زبان ، تاکید کرد: شهریار یک سفیر فرهنگی برای ما در کشورهای ترک زبان است.
در ادامه این مراسم موسوی گرمارودی و افشین اعلا در وصف استاد شهریار ومقام مادر شعر سرودند.
ششمین کنگره بین المللی شعر و ادب فارسی و نکوداشت مقام استاد شهریار با حضور محمود شالویی مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از مسئولان فرهنگی و هنری و جمع کثیری از اهالی فرهنگ و قلم ، شعرا وادیبان
داخلی و خارجی در مرکز همایش برج میلاد درحال برگزاری است.
نظر شما