به گزارش خبرنگار ایرنا، در این مراسم که روز یکشنبه در مسجد روستای ابوذر سه گنبدکاووس برگزار شد، رییس اداره ثبت اسناد و املاک این شهرستان گفت: تحویل این اسناد در راستای قانون حدنگاری اراضی زراعی و باغی مصوب مجلس شورای اسلامی و نیز تفاهم نامه اوائل سال ۱۳۹۹ فی مابین سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و وزارت جهادکشاورزی است.
رضا سارانی افزود: اراضی زراعی روستای ابوذر سه دارای یک پلاک ثبتی به مساحت ۴۱۲ و نیم هکتار است که تاکنون ۹۱ فقره سند مالکیت تک برگی یا کاداستر معادل ۹۵ درصد اراضی این پلاک ثبتی صادر شده است.
وی بابیان اینکه امروز ۲۵ فقره سند مالکیت حدنگاری شده به اهالی این روستا تحویل شد، اضافه کرد: برای اراضی مشاعی اهالی که در چند قطعه جداگانه واقع شده و فقط یک سند دفترچهای کلی داشتند، سند شش دانگ تک برگ صادر شد.
سارانی ادامه داد: با تحویل اسناد حدنگاری یا کاداستر روستای ابوذر سه گنبدکاووس، این روستا تنها روستای کشور است که برای تمامی اراضی زراعی اهالی آن سند مالکیت کاداستر صادر شده است.
رییس اداره ثبت اسناد و املاک گنبدکاووس گفت: اسناد واحدهای مسکونی روسای ابوذر سه این شهرستان باقی مانده که در صورت همراهی بنیاد مسکن، سند مالکیت تک برگی برای خانههای اهالی روستا در اسرع وقت صادر خواهد شد.
وی همچنین با اشاره به صدور مجور برای هفت هزار واحد مسکونی مناطق روستایی گنبدکاووس توسط بنیاد علوی در راستای منویات رهبری به صورت رایگان و با تاکید برضرورت صدور سند مالکیت تک برگی برای این تعداد خانه توسط ثبت اسناد افزود: درصورت همراهی بیشتر بنیاد مسکن، اهالی روستاها، شوراها و دهیاران، این اداره آمادگی لازم برای صدور سند مالکیت دارد.
سرپرست مدیریت جهادکشاورزی گنبدکاووس نیز در این مراسم گفت: پس از پایان صدور سند مالکیت اراضی زراعی روستای ابوذر سه این شهرستان عملیات تهیه نقشه اراضی زراعی در ۲ روستای "امیدیه" و "امیدآباد" درحال انجام است.
عبدالملک آرخی افزود: مساحت اراضی زراعی روستای امیدیه ۲۸۰ هکتار در قالب ۱۸۰ قطعه و ۴۰ بهره بردار و وسعت اراضی زراعی روستای امیدآباد نیز حدود ۲۷۰ هکتار در قالب ۲۳۰ قطعه و ۴۰ بهرهبردار است.
همچنین فرماندار ویژه گنبدکاووس هم در این مراسم با قدردانی از تلاشهای انجام شده برای صدور سند مالکیت حدنگاری شده جهت اراضی کشاورزی روستای ابوذر سه این شهرستان، گفت: راهبرد دولت سیزدهم رفع مسائل و مشکلات همه نقاط کشور بالاخص مناطق دورافتاده، کمترتوسعه یافته و محروم است.
مهدی دهرویه افزود: روستاهای ابوذر یک، ۲ و سه از روستاهای محروم و کمترتوسعه یافته گنبدکاووس است که مشکلات زیادی در حوزه زیرساختها از از جمله آب آشامیدنی و آب کشاورزی دارند.
وی اضافه کرد: برای رفع مشکل کمبود آب آشامیدنی اقداماتی در دست انجام است با این حال آبرسانی سیار به اهالی این روستا درحال انجام است ضمن اینکه با دستور استاندار گلستان و دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان تمامی آب بندان های غیرمجاز مسیر رودخانه گرگانرود به زودی تخریب خواهد شد.
دهرویه ادامه داد: با تخریب آب بندانهای غیرمجاز و نیز ساماندهی آب بندانهای مجاز آب مورد نیاز کشاورزی البته متناسب با شرایط اقلیمی و بارشها در اختیار کشاورزان این روستاها قرار خواهد گرفت.
گنبدکاووس با ۴۱۱ هزار نفر جمعیت، دومین شهرستان بزرگ گلستان است و با دارا بودن ۱۶۲ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی از شهرستانهای مهم تولیدات کشاورزی این استان به شمار میرود.
نظر شما