کارشناسان بهداشت در روز اربعین به موکبهای مستقر در مشهد ۳۴۵ مورد اخطار دادند

مشهد- ایرنا- رییس گروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بازرسان و کارشناسان بهداشت این دانشگاه در روز اربعین حسینی از سه هزار و ۳۸۰ موکب‌ در مشهد و اماکن واقع در مسیرهای منتهی به حرم مطهر رضوی بازدید کردند و به ۳۴۵ موکب اخطار و تذکر دادند.

محمد باباخانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طی این بازدیدها از ۲۲۶ آبخوری‌ موجود در مسیرها کلرسنجی انجام شده است.

وی ادامه داد: در اربعین حسینی ۲۰۹ نفر از کارشناسان سلامت محیط کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خیابان‌های منتهی به حرم مطهر و اطراف حرم بر فعالیت موکب‌ها و اماکن نظارت داشتند.

رییس گروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: همچنین ۳۱ نفر از ناظران مراکز بهداشت مشهد و استان خراسان رضوی بر نحوه حضور، محل حضور و وظایف محوله بر عهده کارشناسان و همکاران مربوطه نظارت مستمر داشتند.

باباخانی افزود: بازرسی بهداشتی از منابع تامین و مخازن آب، بازرسی بهداشتی از مدیریت پسماند مساجد، حسینیه‌ها و محل‌های برگزاری عزاداری با اولویت بهداشت فردی و فاصله‌گذاری اجتماعی، کنترل بازرسی مسمتر از شبکه های توزیع آب آشامیدنی، از دیگر اقدامات نظارتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در روز اربعین به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: بازرسی بهداشتی از تمامی مراکز و اماکن شهری و روستایی حساس با اولویت بهداشت فردی از جمله کنترل واکسیناسیون، فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک در کنترل بیماری کووید ۱۹، بازرسی بهداشتی از تاسیسات عمومی از جمله تهویه مکان های بسته، سرویس های بهداشتی محل های برگزاری عزاداری(حسینیه ها، امام زاده ها و اماکن متبرکه دیگر و موکب ها و هیات ها) از دیگر اقدامات نظارتی این حوزه بوده است.

کارشناسان بهداشت در روز اربعین به موکبهای مستقر در مشهد ۳۴۵ مورد اخطار دادند

رییس گروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: نظارت مستمر بر امر پخت و توزیع مناسب غذا و نذورات در روز اربعین، سنجس مستمر عوامل محیطی و مواد غذایی با دستگاه های سنجش پرتابل، کنترل و بازرسی و ساماندهی دستفروشان و مواد غذایی در مبادی ورودی و خروجی شهرها و بین راهی، از دیگر اقدامات گروه سلامت محیط این دانشگاه در روز اربعین بوده است.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۷ شهرستان خراسان رضوی ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۶ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha