به گزارش خبرنگار ایرنا، فرزاد مخلص الائمه عصر یکشنبه در آیین توزیع تجهیزات آموزشی در اراک افزود: امید است نظام آموزشی کشور از نظر مالی به مرتبه ای برسد تا بتواند تجهیزات نوین آموزشی را تامین کند تا هم دانش آموزان و هم کادر آموزشی از آن بهرهمند شوند.
وی اظهار داشت: داشتن میز و صندلی از حداقلیهای آموزشی است و باید تلاش کرد وسایل کمک آموزشی پیشرفته برای تحصیل فراهم شود.
استاندار مرکزی در ادامه گفت: از چند روز دیگر مسیر سرنوشت کشور گامی دیگری را با آغاز سال تحصیلی برمی دارد بعد از ۲ سال بیماری فراگیر کرونا شرایط برای دوره آموزشی حضوری فراهم شده که نیاز به امکانات و تجهیزات بیش از گذشته اهمیت دارد.
مخلص الائمه افزود: کار بزرگی در استان مرکزی با کمک ظرفیت خیران انجام شده و این استان در تشکیل انجمن خیران مدرسه ساز در سطح کشور پیشتاز بوده است و جایگاه مهمی و حضور پررنگی در تعلیم و تربیت به خود اختصاص داده است.
وی اظهار داشت: تعداد زیادی پروژه آموزشی و ۷۴ کلاس درس در استان مرکزی آماده شده و تعدادی نیز در مهرماه همزمان با آغاز سال تحصیلی مورد بهره برداری قرار میگیرد و طبق برنامه ریزی که در سفر رییس جمهور انجام شد سال آینده مدارس کانکسی با بیش از ۱۰ دانش آموز در این استان جمع آوری خواهند شد.
مخلص الائمه افزود: در بودجه سفر رییس جمهور اعتبار خوبی برای هنرستان ها، تجهیزات گرمایشی و جمع آوری مدارس کانکسی دیده شده است که بخشی تخصیص یافته و بخشی نهایی خواهد شد.
سرپرست اداره کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان مرکزی نیز گفت: اولین کاروان تجهیزات آموزشی، کمک آموزشی، هنرستانی، گرمایشی به مدارس ۱۵ گانه استان با اعتباری بالغ بر ۱۶۰ میلیارد ریال توزیع شد.
جواد لنجابی افزود: این تجهیزات با اولویت مناطق کمتر برخوردار توزیع شد که شامل تجهیزات هنرستانی، نمایشگرهای تعاملی، میز و صندلی، تجهیزات اداری و اقلام گرمایشی استاندارد است.
وی اظهار داشت: تجهیزات هنرستانی در رشتههای برق، مکانیک و رشته های مربوط به گروه صنعت با ۸۰ میلیارد ریال اعتبار در چند مرحله توزیع شد.
سرپرست اداره کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان مرکزی گفت: نمایشگرهای تعاملی با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال تهیه و در اختیار تمامی مناطق آموزش و پرورش استان قرار گرفت.
لنجانی افزود: تهیه وسایل و تجهیزات مدارس نوساز در شرح وظایف اداره کل است و در این مرحله وسایل و تجهیزات جایگزین با اعتباری بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال علاوه بر تجهیزات مدارس نوساز در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفت.
وی اظهار داشت: اقلام گرمایشی استاندارد نیز به منظور ایمنی دانش آموزان در مدارسی که امکان استفاده از سیستم موتورخانه مرکزی ندارد فراهم شده و این اداره کل با اعتباری بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال اقدام به خرید و توزیع بخاریهای هرمتیک و استاندارد به منظور حذف شعله های شعله مستقیم از کلاس ها کرده است.
۲۲۷ هزار دانش آموز در۲ هزار و ۲۶۹ مرکز آموزشی در استان مرکزی به تحصیل اشتغال دارند.
نظر شما