سید موسی عمادی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این تعداد مددجو شامل ۴۶ هزار خانوار می شود که تمامی آنها مددجویان روستایی مازندران هستند.
وی ادامه داد: از ابتدای روی کارآمدن دولت سیزدهم و اجرای طرح بیمه سلامت رایگان طبق تفاهم نامه میان کمیته امداد امام خمینی (ره) و بیمه سلامت در سطح کشور تمامی مددجویان روستایی زیر پوشش این نوع بیمه قرار می گیرند.
معاون کمیته امداد مازندران گفت: در حال حاضر تمامی مددجویان روستایی استان زیر پوشش طرح قرار گرفتند و در صورت تغییر وضعیت سکونت مددجویان و ساکن شدن در روستاها این افراد برای قرار گرفتن در بیمه سلامت رایگان اقدامات لازم برایشان انجام می شود.
عمادی توضیح داد: تمامی مددجویان زیر پوشش این طرح از خدمات درمانی به صورت رایگان برخوردار شدند و همچنین در ۵۰ بیمارستان و درمانگاه دولتی و خصوصی استان مازندران می توانند خدمات دریافت کنند.
به گفته وی، مددجویان شهری کمیته امداد مازندران که شامل ۳۵ هزار خانوار است نیز زیر پوشش بیمه امداد هستند و خدمات درمانی به آنها پرداخت می شود.
از دی ماه پارسال تاکنون در مازندران ۱۶۷ هزار نفر از اقشار آسیب پذیر، محروم ، ساکنان مناطق حاشیه شهرها و دوردست از طرح بیمه سلامت رایگان برخوردار شدند که این افراد که هیچ نوع بیمه پایه ای نداشتند.
پرداخت بیش از ۵۰ میلیارد ریال هزینه درمان تکمیلی مددجویان بیمار مازندران
معاون کمیته امداد مازندران گفت: از حدود ۸۳ هزار خانوار زیر پوشش این نهاد در استان سه هزار و ۸۰۰ خانوار بیماران زمین گیر ، صعب العلاج و خاص هستند که نیاز به خدمات درمانی خاصی دارند .
وی افزود: از این تعداد یک هزار و ۵۰۰ خانوار بیمار آنها نیاز به استفاده از پوشینه دارد که کمیته امداد سعی کرده ماهانه هزینه تامین این وسایل بهداشتی مورد نیاز این افراد را تامین و تهیه کند.
عمادی ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون کمیته امداد بیش از ۵۰ میلیارد ریال اعتبار صرف پرداخت هزینه های درمان تکمیلی و همچنین تامین وسایل بهداشتی مورد نیاز بیماران خاص و صعب العلاج زیر پوشش خود کرده است.
نظر شما