وابستگی منابع مالی آموزش و پرورش به درآمدهای نفتی از ۷۰ به ۳۰ درصد رسید

ساری - ایرنا - سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت : در گذشته ۷۰ درصد اعتبارات و منابع مالی آموزش و پرورش از درآمدهای نفتی بود که این میزان اکنون به حدود ۳۰ درصد رسیده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، رضا حاجی پور روز شنبه در آیین نواختن زنگ مهر مدارس مازندران در دبیرستان شیوا شهرستان آمل با اشاره به اهمیت کاهش وابستگی منابع آموزش و پرورش به درآمدهای نفتی ، افزود : کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی ثبات بیشتری به نهاد تعلیم و تربیت داده است. 

وی تحریم های ظالمانه را مهم ترین دغدغه های وزارت آموزش و پرورش و اثرگذارترین عامل منفی در منابع این نهاد برشمرد و ادامه داد : خوشبختانه با برنامه ریزی و بودجه ریزی دولت و همکاری مجلس ، بخش اعظم منابع آموزش و پرورش از محل درآمدهای غیرنفتی شامل ارزش افزوده و مالیات بر درآمدها تامین می شود. 

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی به آخرین وضعیت قانون رتبه بندی معلمان هم اشاره کرد و گفت : این قانون نیز با قدرت در حال اجرا است و تمامی منابع مالی و اعتباری آن دیده شده است. 

آزمون مهرآفرین فقط برای کد استخدامی است

این نماینده مجلس همچنین به موضوع طرح مهرآفرین و تبدیل وضعیت معلمان حق التدریسی اشاره کرد و اظهار داشت : اجرای طرح مهرآفرین نیز آغاز شده که شامل حدود ۷۰ هزار معلم می شود. 

وی با اعلام این که برخی از این معلمان حدود ۲۰ سال سابقه دارند ، افزود : برگزاری آزمون استخدامی فقط و فقط برای دریافت کد استخدامی است و هیچکس از این آزمون رد نخواهد شد. 

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس دریافت کد استخدامی برای تبدیل وضعیت معلمان را یک راهکار قانونی و اجتناب ناپذیر توصیف کرد و گفت : طبق تصمیمی که به صورت مشترک با سازمان امور استخدامی گرفته شد ، قرار است این آزمون فقط برای تبدلی وضعیت آموزگاران برگزار شود. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha