۱۰ اقدام برای رونق کسب و کارهای کوچک در کهگیلویه و بویراحمد انجام گرفت

یاسوج- ایرنا - مدیر صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد گفت: این صندوق طی یک سال گذشته تاکنون ۱۰ اقدام برای رونق کسب و کارهای کوچک در استان انجام داده است.

کاظم حاجی پور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه تشکیل صندوق های خرد محلی از مهمترین اقدام های صندوق کارآفرینی امید برای رونق کسب و کارهای کوچک در کهگیلویه و بویراحمد در یک سال گذشته تاکنون بوده اظهار داشت: در این مدت ۹۸ صندوق خرد محلی در مناطق روستایی استان راه اندازی شده است.

وی بیان کرد: با راه اندازی این تعداد صندوق خرد محلی افزون بر یکهزار شغل در روستاهای کهگیلویه و بویراحمد ایجاد شده است.

مدیر صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: برای هر یک از صندوق های خرد  محلی راه اندازی شده در نیمه  دوم  سال گذشته تاکنون ۲۵۰ میلیون تومان تسهیلات بانکی ارزان قیمت پرداخت شده است.

حاجی پور عنوان کرد: شناسایی پنج روستا برای روستاهای بدون بیکار،اجرای جشنواره جنبش کارآفرینی شهرستان های جنوبی در گچساران،حمایت از راه اندازی دهکده گیاهان دارویی در منطقه تنگ سرخ،حمایت از رونق کسب و کارهای کوچک در روستای محصول محور بیدستان از توابع دیشموک و ایجاد کمیته تخصصی کسب و کار در مناطق روستایی از دیگر اقدام ها برای کمک به اشتغال در کهگیلویه و بویراحمد بوده است.

مدیر صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت:حمایت از ۱۶۷ کسب و کار خسارت دیده از زلزله سال ۱۳۹۹ در شهرستان دنا،حمایت از نوجوانان،خلاق و مبتکر،تشکیل اتاق مشاغل برای شناسایی کسب و کارهای جدید و برگزاری رویداد گردو از جمله برنامه های صورت گرفته  به منظور کسب و کارهای جدید در این استان در نخستین سال فعالیت دولت سیزدهم بوده است.

مدیر صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه پرداخت وام های بانکی از کارکردهای اصلی این صندوق است گفت: میزان وام های پرداختی این صندوق در نخستین سال فعالیت دولت سیزدهم نسبت به یک سال قبل سه برابر شده است.

حاجی پور اظهار داشت: صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد از ابتدای شهریور پارسال تاکنون ۲هزار و ۸۸ فقره وام به مبلغ ۱۶۵ میلیارد تومان پرداخت کرده است.

وی بیان کرد: این صندوق از ابتدای شهریور ۱۳۹۹ تا هفته دولت ۱۴۰۰  یکهزار و۶۷۷فقره وام به مبلغ ۵۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان پرداخت کرده بود.

حاجی پور ابراز داشت: تسهیلات اشتغال صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد در بخش های  صنایع دستی، گردشگری، کشاورزی و خدمات پرداخت شده است.

وی عنوان کرد:حمایت از زنان سرپرست خانوار حاشیه شهر در قالب صندوق های خرد محلی،انعقاد تفاهم نامه با امور بانوان استانداری جهت حمایت از زنان سرپرست خانوار ، اجرای طرح روستای بدون بیکار ،در روستاهای مستعد مانند پراشکفت ،میمند ، شیتاب ، مارین ، اسلام آباد ، دلی و پس رش ، همایش صندوق های خرد محلی  و طرح اجرای برنامه کارافرین شو با حمایت فرمانداری شهرستان لنده از فعالیت های انجام شده صندوق کارآفرینی امید به منظور رونق کسب و کارهای کوچک است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha