آرش اخوان طبسی روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این تفاهمنامهها در راستای افزایش بهرهوری و تربیت نیروی انسانی مورد نیاز و همچنین صیانت از پایداری شغلی، تسهیل اشتغال و جذب نیرو در چهارچوب قوانین و مقررات مربوطه بین این ادارهکل و دیگر بخشها منعقد میشود.
وی اظهار داشت: شناسایی و اعلام نیازهای شغلی واحدهای تولیدی، ارزیابی و ارزشیابی شغلی بمنظور آموزش مهارت مورد نیاز، معرفی هدفگذاری شده و نظاممند نیروی کار ماهر و مرتبط با نیازهای شغلی، استفاده از تمامی ظرفیتها و امکانات موجود طرفین تفاهم نامه با هدف پرورش منابع انسانی توانمند و دارای تجارب فنی مهارتی و حرفه ای از موضوعات اصلی این تفاهمنامه است.
مدیرکل فنی و حرفهای اصفهان، ارائه آموزشهای مهارتی با رویکرد تثبیت شغل و ایجاد اشتغال همچنین برنامه ریزی و اجرای دورههای آموزشی با اولویت آموزش نیروهای مورد نیاز شرکتها و دستگاهها در راستای ارتقای بهرهوری و فراهمسازی زمینه های لازم برای توسعه کیفی دوره های فنی و حرفه ای برای افراد جویای کار را از دیگر اهداف انعقاد این تفاهمنامهها برشمرد.
وی یادآور شد: به این منظور در سالجاری در استان تفاهمنامههای متعددی با بخشهایی از جمله اتحادیه خدمات فنی برق خودروهای سبک، سنگین وباطری سازان شهرستان اصفهان،شرکت شهرکهای صنعتی از جمله واحدهای تولیدی پوشاک، کشاورزی، امور عشایر و دیگر دستگاهها منعقد شده است.
اخوان طبسی افزود: در راستای توانمندسازی افراد ساکن روستا و معرفی کسب و کارهای زودبازده و بالابردن توانایی مهارتی و اختصاص تسهیلات و ایجاد اشتغال، بتازگی تفاهمنامهای با بنیاد برکت در شهرستان نطنز منعقد شده است.
وی با اشاره به اینکه آموزش و ارتقای مهارت روستاییان از عوامل اساسی و مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است و ساکنان روستاها می توانند از طریق آموزشهای مهارتی بمنظور راهاندازی کسب و کار و مشاغل خانگی باهدف اشتغالزایی اقدام کنند گفت: ارتقای سطح مهارتی روستاییان باید به گونهای باشد که آنها را به سوی بهینهسازی روشهای تولیدی و بهرهوری از امکانات موجود سوق دهد.
اخوان طبسی افزود: در این راستا در مرحله نخست این تفاهمنامه مقرر شد تا افراد مستعد ایجاد مشاغل خانگی توسط بنیاد برکت شناسایی و آموزشهای مهارتی را سپری و پس از دریافت گواهینامه مهارت با اعطای تسهیلات توسط بنیاد، زمینهساز ایجاد اشتغال در حرفههای مختلف باشند.
مدیرکل فنی و حرفهای اصفهان همچنین با اشاره به اهمیت توسعه پوشاک در استان گفت: به این منظور تفاهمنامهای با هدف توسعه پوشاک در منطقه خورزوق از توابع شهرستان برخوار منعقد شده تا در این قالب دورههای کوتاهمدت مهارتی ویژه تریکودوزان(پارچه دوزان) شهرستان، سمینارها و دورههای آموزشی با استفاده از برندهای معروف صنعت پوشاک بمنظور گسترش این کسب و کار برگزار شود.
وی یادآور شد: همچنین در راستای ارتقای مهارتهای آموزش فنی وحرفهای در شهر اصفهان با استفاده بهینه از تواناییها و ظرفیت ها، تفاهمنامهای بین این ادارهکل و اتحادیه خدمات فنی برق خودروهای سبک، سنگین وباطری سازان شهرستان اصفهان منعقد شده است.
اخوان طبسی افزود: برنامهریزی و اجرای دورههای آموزشی مهارتی مورد نیاز شاغلان اتحادیه در قالب آموزش صنوف و افرادی که قصد ورود به عرصه حرف مرتبط با رستههای شغلی اتحادیه را دارند درقالب آموزش دوگانه و بهرهگیری از ظرفیت طرح مهارت آموزی در محیط واقعی کار از جمله اهداف این قرارداد کاری است.
مدیرکل فنی و حرفهای اصفهان همچنین از دیگر اقدامات صوت گرفته در راستای توسعه آموزش و مهارت در استان به ایجاد مزرعه آموزشی و دوره آموزشی کشت کار زعفران درراستای ارائه آموزش های مهارتی کشاورزی ویژه افراد جویای مهارت در زمین بایر مرکز آموزش فنی و حرفهای شهرستان به مساخت ۲۴۰ متر مربع اشاره کرد.
وی همچنین به برگزاری دورههای آموزشی، مهارتی و ویژه عشایر شهرستان شهرضا بمنظور تاثیرگذاری آن بر ایجاد اشتغال ویژه این قشر اشاره کرد و گفت: این مهم هم برای آیندهای نزدیک در دست بررسی و اقدام قرار دارد.
اصفهان ۵۴ مرکز فنی و حرفهای دولتی و حدود یک هزار و ۲۵۰ آموزشگاه آزاد فعال بخش خصوصی دارد.
نظر شما