بیش از ۲۴ هزار سرباز وظیفه پنج سال گذشته در استان بوشهر آموزش‌های مهارتی فرا گرفته اند

بوشهر - ایرنا - مدیرکل فنی و حرفه ای استان بوشهر گفت: از سال ۹۶ همزمان با آغاز به کار قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه تاکنون ۲۴ هزار و ۴۰۰ نفر از سربازان وظیفه این استان موفق به فراگیری آموزش‌های مهارتی شده اند.

عبدالمجید دراهکی روز پنجشنبه در حاشیه آئین گرامیداشت روز سرباز در گفت وگو با ایرنا افزود: براساس برنامه ریزی انجام شده در سال ۹۶، سه هزار و ۷۰۰نفر، سال ۹۷ به تعداد چهار هزار و ۸۰۰ ، سال ۹۹ به تعداد پنج هزار و ۶۰۰، سال ۱۴۰۰ نیز ۶هزار و ۵۰۰ نفر آموزش‌های مهارتی را فراگرفته اند.

وی بیان کرد:  براساس برنامه ریزی انجام شده امسال باید هفت هزار و ۵۰۰ سرباز وظیفه در این استان آموزش‌های مهارتی را فرا بگیرند که تا نیمه نخست امسال سه هزار و ۸۰۰ نفر از سربازان وظیفه استان زیر پوشش مهارت‌های فنی و حرفه ای قرار گرفته اند.

دراهکی افزود: اساس سیاست‌گذاری در حوزه یادگیری و آموزش به طور طبیعی باید بر مبنای گروه سنی جوانان صورت گیرد و تربیت نیروی کار ماهر برای ورود به بازار کار با تکیه بر جمعیت جوان دانشگاهی و یا سربازان می‌تواند نقش مهارت‌آموزی را در آینده اشتغال و تولید نمایان کند.

وی با تاکید بر توانمندسازی سربازان با آموزش‌های کارآمد مبتنی بر مشاغل نو افزود: در راستای توسعه آموزش‌های مهارتی بر اساس نیاز بازار کار در استان بوشهر بزرگترین مرکز آموزش غواصی و جوشکاری زیر آب در منطقه دوم دریایی بوشهر در هفته مهارت افتتاح می‌شود.

وی با تاکید براینکه مهارت افراد می‌تواند بار اشتغال را پس از پایان خدمت سربازی کاهش دهد، گفت: ما امروز با ابر چالشی به نام اشتغال روبرو هستیم که بحث سربازان در آن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، چون اگر این قشر بعد از سربازی مهارتی آموخته باشند مساله شغل آنها به سادگی قابل حل است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای بوشهر افزود: براساس برنامه ریزی انجام شده قرار است مرکز آموزش فنی و حرفه ای در جزیره خارگ با همکاری فرماندهی نیروی دریایی ارتش راه اندازی شود.

وی ادامه داد: آموزش‌های مهارتی کارآمد به سربازان وظیفه با هم‌افزایی تداوم می‌یابد که راه اندازی این مرکز در جزیره خارگ گواه این مشارکت خوب است.

دراهکی با بیان اینکه فرصت ۲ساله خدمت سربازی زمان مناسبی برای مهارت افزایی و ارتقای مهارت است، گفت: مهارت آموزی و مهار تفکر مدرک گرایی حلقه گمشده و مقدمه ایجاد کسب و کار در کشور است و تحقق این مهم نیازمند هم افزایی دستگاه‌های اجرایی با یکدیگر است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha