به گزارش خبرنگار ایرنا سید علیرضا موسوینژاد در سخنان قبل از خطبههای نماز جمعه بیرجند افزود: هرچند با تلاش همکارانم در اداره کل نوسازی مدارس ۱۸۱ کلاس استاندارد به فضاهای آموزشی استان افزوده شده اما کمبود فضای آموزشی همچنان یکی از مشکلات اساسی آموزش و پرورش خراسان جنوبی به شمار میرود.
وی از فعالیت دو نوبت ۸۶ مدرسه در این استان که بیشتر آنها در بیرجند است، خبر داد و گفت: از آنجایی که خراسان جنوبی از مناطق زلزلهخیز است حضور دانشآموزان در مدارس تخریبی ما را دچار اضطراب میکند لذا بازسازی مدارس تخریبی نیازمند همت خیرین است تا این دانشآموزان بتوانند از مدارس مناسبی برای تحصیل استفاده کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی اظهار داشت: حیطه آموزش بدون تجهیزات و فناوری آموزشی کارآیی چندانی نخواهد داشت و تابستان امسال سه کاروان تجهیزات آموزشی، کمک آموزشی، اداری، خوابگاهی، کارگاهی، بهداشتی و ورزشی به ارزش ۵۵ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان به شهرستانها ارسال شد تا بین مدارس استان توزیع شود.
وی گفت: همچنین ۳۹ میلیارد تومان برای توسعه خدمات آموزشی و پرورش در سفر وزیر آموزش و پرورش به خراسان جنوبی در هفته دولت مصوب شد که پیگیر تخصیص آن هستیم و امیدواریم به سمتی برویم که مدارس استان از تجهیزات مورد نیاز در عرصه تعلیم و تربیت، امکانات سرمایشی، گرمایشی و رفاهی برخوردار شوند.
موسوینژاد گفت: رویکرد وزرات آموزش و پرورش در تحول نظام آموزشی و بکارگیری شیوههای نو، گسترش اختیارات در حیطه مدیریت مدارس، برنامهریزی های جدید در جهت تغییر سبک قدیمی کلاسی خواهد بود و این روند بهتدریج انجام می شود که در یکسری مدارس نیز آغاز شده و در استان با حمایت وزارت آموزش و پرورش این تحول را خواهیم داشت.
وی افزود: استان خراسان جنوبی از بهترین همکاران و معلمان در عرصه علم و ادب و اخلاق برخوردار بوده و جایگاه دبیران استان در عرصه کشور مطلوب است.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به ۳۶ هزار دانشآموز شهید در کشور گفت: دانشآموزان در هشت سال دفاع مقدس حماسه آفریدند که موجب شد نهال نوپای انقلاب با آبیاری خون شهدا پایدار بماند و باید در گام دوم انقلاب به ایفای نقش مطلوب بپردازیم.
وی افزود: این نوجوانان حماسهسازانی بودند که باورش برای برخی از نااهلان سخت است چطور میشود جوان ۱۷ تا ۱۸ ساله در عرصه جنگ از برخی فرماندهان نظامی جلوتر باشد و عرصه را در دست بگیرند و هنرمندانه دفاع کنند.
موسوینژاد گفت: آموزش و پرورش متفاوت از سایر ادارات و دستگاههای اجرایی است زیرا در آن همه نوع ارتباط وجود دارد و باید ببینیم چگونه در عرصه تعلیم و تربیت باید برنامهریزی شود که دانشآموز ما به عنوان جوان تراز اول در گام دوم انقلاب تربیت شود و همه کسانی که در این زمینه دغدغه دارند باید در این مسیر کمک کنند تا نظر رهبری به مرحله عمل برسد.
وی اضافه کرد: با گذشت ۲ سال از شیوع کرونا که خدمات آموزشی و تربیتی مجازی ارائه شد، مدارس خراسان جنوبی مهر امسال میزبان ۱۸۵ هزار دانشآموز شدند و تلاش شده کاستیها و کمبودها در این زمینه برطرف شود و اولیا و مدیران مدارس هم باید همکاری کنند تا با رفع نواقص، مشکلات به حداقل برسد.
دبیر شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه برپایی نماز جماعت در مدارس سرلوحه کار آموزش و پرورش استان است افزود: مدیران مدارس باید برای برپایی هرچه بهتر زنگ نماز و اقامه نماز جماعت اقدامات لازم را انجام دهند.
وی با بیان اینکه در سند تحول بنیادین بر تقویت ارتباط سه رکن مسجد، مدرسه و خانه تاکید شده است، خطاب به اولیای دانشآموزان گفت: هوشیار باشید و مراقبت کنید تا فرزندانتان فریب توطئههای دشمنان داخلی و خارجی را نخورند و مورد سوءاستفاده عناصر وابسته داخلی و خارجی قرار نگیرند.
موسوینژاد افزود: دشمن از بدو پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون سعی در به انحراف کشیدن انقلاب با مسخ هویت داشته و برای نیل به مقصود پلیدش بر موج هیجانات و احساسات پاک جوانان سوار میشود که در مساله فوت بانو امینی و اغتشاشات به وجود آمده توسط گروههای جدایی طلب، به خوبی نمایان شد.
نظر شما