برگزیدگان بیست و سومین کنگره پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی در اردبیل تجلیل شدند

اردبیل- ایرنا- برگزیدگان بیست و سومین کنگره ملی سالیانه و نهمین همایش بین‌المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور در اردبیل امروز جمعه با برگزاری آیین اختتامیه معرفی و تجلیل شدند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، این کنگره تخصصی و پژوهشی علوم پزشکی که از سه روز پیش با حضور ۴۰۰ دانشجوی پژوهشگر داخلی و خارجی در شهر اردبیل آغاز شده بود، امروز به کار خود پایان داد.

در این آیین، مقاله ۱۸ دانشجوی پژوهشگر رشته‌های مختلف علوم پزشکی که به دبیرخانه این کنگره ارسال شده بود، طی سه روز اخیر در پنل‌ها و کارگاه‌های تخصصی این کنگره در قالب سخنرانی ارائه شد و ارائه دهندگان این مقالات امروز به عنوان دانشجویان پژوهشگر برتر معرفی و تجلیل شدند.

همچنین در این آیین، ارائه‌دهندگان ۹ پوستر علمی و پژوهشی ارائه شده به همراه سه داور برتر از میان ۲۶۰ داور این رویداد علمی و پژوهشی به عنوان برگزیدگان بیست و سومین کنگره ملی سالیانه و نهمین همایش بین‌المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور معرفی شدند.

همزمان با آیین اختتامیه این کنگره، برگزیدگان اولین جشنواره ملی پژوهش و فناوری دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در سه گروه دانشگاهی تیپ یک، ۲ و سه کشور نیز در رشته های مختلف علمی و پژوهشی علوم پزشکی معرفی و تجلیل شدند.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در آیین اختتامیه این کنگره علمی و پژوهشی، تکلیف وزارت بهداشت برای فراهم کردن بستر فضای مساعد و شاداب برای تحقیق دانشجویان را وظیفه‌ای سنگین و ضروری ذکر کرد.

دکتر یونس پناهی، مجموعه طرح‌های پژوهشی ارائه شده توسط دانشجویان به این کنگره را دقیق و با ارزش خواند و گفت: پژوهش یک کار گروهی است و دانشجویان در این همایش و کنگره با روش اجرای کار گروهی نیز آشنا شدند.

وی با اشاره به شکل‌گیری ۸۲۱ مرکز تحقیقات حوزه سلامت مجوزدار در داخل مراکز دانشگاهی علوم پزشکی کشور و ۳۰ مرکز غیردولتی و نیز تعدادی پژوهشکده دیگر بیان کرد: وزارت بهداشت، مشتاقانه از حضور دانشجویان در این مراکز تحقیقاتی حمایت و استقبال می کند.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: وزیر بهداشت روز گذشته در آیین افتتاحیه این کنگره خواستار به کارگیری دانشجوبان در مراکز تحقیقاتی حوزه سلامت در دانشگاه‌های سراسر کشور شد و ما نیز در این حوزه با برنامه‌ریزی جدی اقدام خواهیم کرد.

وی بکارگیری دانشجویان در مراکز تحقیقاتی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور را یکی از ملاک‌های ارزیابی و پویایی‌سنجی این مراکز در سال جاری ذکر کرد.

سرپرست اجرایی بیست و سومین کنگره ملی سالیانه و نهمین همایش بین‌المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور نیز در آیین اختتامیه این رویداد، هدف از برگزاری این همایش علمی و پژوهشی در اردبیل را ایجاد فرصتی برای حضور فعال و مشارکت برای ارتقای مهارت‌های پژوهشی، فناورانه و ارتباطی دانشجویان علوم پزشکی ذکر کرد.

دکتر الهام صفرزاده افزود: برگزاری این کنگره گامی در جهت تحقق اهداف علمی کشور بر اساس سند چشم‌انداز ۲۰ ساله بوده و به محلی برای رقابت سالم و علمی ـ پژوهشی دانشجویان تبدیل شده و حرکتی در مسیر توسعه علمی کشور است.

وی فعالیت علمی و تحقیقاتی دانشجو را موتور حرکت دانشگاه دانست و بیان کرد: برای رسیدن به اهداف توسعه علمی کشور، حمایت از پژوهش‌های دانشجویی ضروری است.

دبیر کمیته داوران بیست و سومین کنگره ملی سالیانه و نهمین همایش بین‌المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور همچنین به اشتراک گذاشتن نتایج یافته‌های دانشجویان محقق و استفاده از ایده‌های خلاقانه سایر دانشجویان توسط شرکت‌کنندگان را از جمله دستاوردهای مفید این رویداد علمی و پژوهشی در اردبیل ذکر کرد.

بنا به اعلام سرپرست علمی این کنگره و همایش ملی و بین‌المللی، یک هزار و ۸۹۴ خلاصه مقاله از سوی دانشجویان داخلی و خارجی به دبیرخانه این کنگره ارسال شده بود که از میان آنها، ۷۱۷ مقاله به منظور ارائه به صورت سخنرانی، پوستر و ای.پوستر انتخاب و در مدت سه روز ارائه شد.

دکتر فرهاد پورفرضی اضافه کرد: در این کنگره ۱۵ کارگاه علمی علوم پزشکی، ۱۸ پنل سخنرانی و ۹ پنل ارائه پوستر برگزار شده و فضایی برای رقابت و تبادل علمی بین دانشجویان شرکت‌کننده علوم پزشکی سراسر کشور ایجاد شد.

وی بیان کرد: این رویداد مهم با حضور ۵۵۰ نفر میهمان داخلی و خارجی در مدت سه روز برگزار شد و دانشجویانی از کشورهای جمهوری آذربایجان، بحرین، غنا و ازبکستان در بخش بین‌الملل این کنگره حضور یافتند.

به گزارش ایرنا، در بخش ایده‌های فناورانه این رویداد علمی نیز از میان ۶۰ ایده فناورانه ارائه شده به دبیرخانه این کنگره در حوزه سلامت، هشت ایده برتر برگزیده نیز در یک پنل تخصصی ارائه و معرفی ‌شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha