به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاعرسانی استانداری اردبیل، سیدحامد عاملی در نشست با مدیرعامل اتحادیه موسسات قرآنی کشور اظهار کرد: ترویج برنامه زندگی قرآنی بهعنوان برنامه جامع زندگی بشر، دشمنان را در جنگ ترکیبی و تلاش برای تغییر ذائقه فرهنگی مردم ناکام میگذارد که در این میان متولیان فرهنگی و قرآن باید در جهاد تبیین فعالانه عمل کرده و سبک زندگی قرآنی را برای آحاد جامعه ترسیم کنند.
وی افزود: تعلیم و تربیت محور اساسی در پیشرفت جامعه است و بروز برخی ناهنجاریها در جامعه نشان از کاستیهای موجود در حوزههای فرهنگ و تعلیم و تربیت بوده و دشمن درصدد ارائه سبک زندگی مغایر با آموزههای قرآنی است که در این میان، اصلاح ساختار فرهنگی و تربیت دینی جوانان، مهمترین راهکار در تأمین امنیت و ارتقای فرهنگی جامعه است
استاندار اردبیل ادامه داد: استان اردبیل از ظرفیتها و استعدادهای برتر علمی و فرهنگی در حوزه تعالیم دینی و قرآنی برخوردار بوده که نیازمند حمایتهای بیشتر هستند و با وجود کمبودها در زمینه اعتبارات حوزه فرهنگی، پیشبینیهای لازم برای فعالیتها و طرحهای فرهنگی و تربیتی در استان صورت پذیرفته و اقداماتی در این زمینه در حال انجام است.
عاملی بیان کرد: حمایتهای مورد نیاز از اتحادیه موسسات قرآنی در راستای تأمین تجهیزات و ارائه تسهیلات انجام میشود که در این راستا برای توانمندسازی موسسات قرآنی استان اردبیل، زمینه بهرهمندی از تسهیلات تبصره ۱۶ فراهم شده است.
فعالیت بیش از ۳۰۰۰ موسسه قرآنی در کشور/ استان اردبیل ۱۶۳ موسسه و خانه قرآنی دارد
مدیرعامل اتحادیه موسسات قرآنی کشور هم در این نشست گفت: بیش از ۳۰۰۰ موسسه قرآنی در کشور و ۱۶۳ موسسه و خانه قرآنی در استان اردبیل فعالیت دارند که ۹۰درصد از این موسسات استان دارای امکانات مناسبی نبوده و نیازمند حمایت و پشتیبانی بیشتر هستند.
محمد انجم شعاع تصریح کرد: تأسیس اردوگاه قرآنی و نیز تأمین زمین برای موسسات و مربیان قرآنی ضروری بوده و ایجاد تعاونی مسکن میتواند در حل برخی مشکلات اقتصادی مربیان قرآنی موثر باشد.
مدیرعامل اتحادیه موسسات قرآنی کشور بیان کرد: در سطح کشور، ۱۷ مرکز شبانهروزی فراگیری حفظ قرآن در حال فعالیت بوده و حتی قرآنآموزانی از دیگر کشورها در این مراکز به حفظ قرآن میپردازند.
نظر شما